Penguence Sayi 2 [e-kitap]
Boyut : 4.98 Mb
Kullanım izni : Yazdirma kisitlamasi
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Linux Kullanicilari Dernegi E-Dergi Çalisma Gruburadaki tarafindan Linux Kullanicilari Dernegi içinde açik veri felsefesini ana alan sürekli bir yayin çikarmak, Linux, açik veri kodu, GPL lisansi, özgür uygulamalar konusunda kamuoyu olusturmak, Linux, açik veri kodu, GPL lisansi, özgür uygulamalar konusunda PC kullanicilari bilgilendirmek, ortak yaratim, paylasim anainde yillardir eposta listeleri üzerinden yapilan bilgi alisverisini yepyeni bir alana tasimak ve, Linux, açik veri kodlu uygulamalarin kullanılabilirsinsinini tesvik etmek, yayginlasmasina destek olmak amaçlariyla yayinlanan elektronik derginin ikinci sayisi.
Toplam 84 site olan dergi su konulardan olusuyor:
Penguence Merhaba
Penguen de Nereden Çikti?
OpenOffice.org 2.0a dogru
Ses, Müzik
Bir Senlik Masali
Ayni dili konusuyor muyuz?
Açik Anahtarli Kriptografi
PHP 5e bakis
BSD Ailesine Genel Bakis
Kitap Elestirisi : Hackers - Siradisi Bir Dönemin Siradisi Hikayesi
ODTÜden uygulamalama yarismasi
Mozilla Thunderbird; asi veletlar güçleniyor...
Oyun Kösesi : Pathological
Çekirdek Derlemekten Korkmayin
Kablosuz LAN Protokolleri
Sanal Özel Ag, Kriptoloji, PKI Teknolojileri Debian Hakkinda (Çeviri)
Debian Sosyal Sözlesmesi (Çeviri)
Gezgin Penguen (2)
Not: Pdf formatindaki dergiyi okumak için Adobe Reader gibi bir pdf okuyucu bir uygulamain yüklü olmasi gerekiyor. Adobe Reader uygulamainin Linux sürümünü indirinmek için buraya Windows sürümünü indirinmek için buradaki linki tiklayin.

Devami...
Boyut : 4.98 Mb
Kullanım izni : Yazdirma kisitlamasi
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Linux Kullanicilari Dernegi E-Dergi Çalisma Gruburadaki tarafindan Linux Kullanicilari Dernegi içinde açik veri felsefesini ana alan sürekli bir yayin çikarmak, Linux, açik veri kodu, GPL lisansi, özgür uygulamalar konusunda kamuoyu olusturmak, Linux, açik veri kodu, GPL lisansi, özgür uygulamalar konusunda PC kullanicilari bilgilendirmek, ortak yaratim, paylasim anainde yillardir eposta listeleri üzerinden yapilan bilgi alisverisini yepyeni bir alana tasimak ve, Linux, açik veri kodlu uygulamalarin kullanılabilirsinsinini tesvik etmek, yayginlasmasina destek olmak amaçlariyla yayinlanan elektronik derginin ikinci sayisi.
Toplam 84 site olan dergi su konulardan olusuyor:
Penguence Merhaba
Penguen de Nereden Çikti?
OpenOffice.org 2.0a dogru
Ses, Müzik
Bir Senlik Masali
Ayni dili konusuyor muyuz?
Açik Anahtarli Kriptografi
PHP 5e bakis
BSD Ailesine Genel Bakis
Kitap Elestirisi : Hackers - Siradisi Bir Dönemin Siradisi Hikayesi
ODTÜden uygulamalama yarismasi
Mozilla Thunderbird; asi veletlar güçleniyor...
Oyun Kösesi : Pathological
Çekirdek Derlemekten Korkmayin
Kablosuz LAN Protokolleri
Sanal Özel Ag, Kriptoloji, PKI Teknolojileri Debian Hakkinda (Çeviri)
Debian Sosyal Sözlesmesi (Çeviri)
Gezgin Penguen (2)
Not: Pdf formatindaki dergiyi okumak için Adobe Reader gibi bir pdf okuyucu bir uygulamain yüklü olmasi gerekiyor. Adobe Reader uygulamainin Linux sürümünü indirinmek için buraya Windows sürümünü indirinmek için buradaki linki tiklayin.

Devami...