fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

POP Peeper 3.1.0.0

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• POP Peeper 3.1.0.0

POP Peeper 3.1.0.0
    Boyut : 1 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Pop Peeper, çalistirildiginda Windows sistem tepsisine yerlesen, yapilandirdiginiz e-posta hesaplarina yepyeni bir e-posta geldiginde sizi görsel, sesli olarak uyaran bir e-posta okuma uygulamaidir.

POP3 destekli herhangi bir posta hesabi (örn: Gmail) ya da POP3 destegi olmayan sadece webmail özelligi olan Hotmail, MSN, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail gibi posta servisleri ile de çalisabilmektedir.

Pop Peeperi birden farkli e-posta hesabinizdaki yepyeni mesajlari test etmek için de ayarlayabilirsinsinsin. Birden farkli e-posta hesabini takip ettirdiginizde; sundugu her e-posta hesabi için farkli görsel, sesli uyari belirleme özelligiyle hangi e-posta hesabiniza yepyeni ileti geldigini basitca takip etmenizi saglar.

Eger PCinizi sizden baskalari kullaniyorsa, onlarin size gelen e-postalari görmesini istemiyorsaniz uygulamaa sifre koyarak açilmasini blokeleyebilirsinsinsin.

Benzer uygulamalarin aksine gelismis spam blokeleri, cevap yazma özelligi uygulamada mevcut degil.

Genel Özellikleri:
    POP3, Hotmail, MSN, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail servislerini desteklemektedir.
    Gelen e-postalara tarayicinizi kullanmadan bakabilirsinsinsin.
    HTML kodlarini içeren e-postalari izleleme özelligi.
    Sifre korumasi
    Gelismis yardim bölümü
    Limitsiz hesap kaydi yapilabilirsinsin.
    Virüslere, kötü içerikli mesajlara karsi koruma
    Gelismis yardim bölümüne sahip. Programi ögrenmeniz için gereken her sey bulunuyor.

Not: Kurulum sirasinda dil olarak download seçerseniz, Türkçe dil dosyasini karsidan otomatik olarak yükletebilirsinsin, uygulamai Türkçe olarak kullanabilirsinsinsin.

Devami...
Working...
X