XAMPP (Windows) 1.6.6a
Boyut : 34 Mb
Kullanım izni : 30
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/NT/2000/XP
TANITIM

XAMPP, içerisin de hazir olarak derlenmis Apache, PHP, phpMyAdmin, SQLite, MySQL, FTP gibi paketleri barindiran, hepsini bir seferde kuran bir uygulamadir. Bu uygulamai kurarak PHP web sitelarini PCinizda deneyebilirsinsinsin. Eger istersen PCinizi bir sunucuya dönüstürerek sitelarinizi webde yayinlayabilirsinsinsin. Programi kendi test paneliyle rahatlikla yönetebilirsinsinsin. Tamamen ücretsiz olan buradaki uygulama PHP kodlari ile ugrasanlar için ideal. Çünkü uygulama PCinizi üstün performansli bir PHP sunucusuna dönüstürüyor. Ayrica kurulumu, kullanılabilirsinsini çok basit.
Temel Paketin Içerigi:
Apache HTTPD 2.2.6
MySQL 5.0.45
PHP 5.2.4 + 4.4.7 + PEAR + Switch
MiniPerl 5.8.7
Openssl 0.9.8e
phpMyAdmin 2.11.1
XAMPP Control Panel 2.5
Webalizer 2.01-10
Mercury Mail Transport System 4.01a
FileZilla FTP Server 0.9.23
SQLite 2.8.15
ADODB 4.94
Zend Optimizer 3.3.0
XAMPP Security
Ming
En Düsük Sistem Gereksinimleri:
64 MB bellek
200 MB bos disk alani
Windows 98, ME, NT, 2000, XP (en iyi performans için Windows NT, 2000, XP önerilir)
Not: Programin kurulumu, kullanılabilirsinsini hakkinda detayli bilgi için asagidaki baglantilari kullanabilirsinsinsin.
Metin belgesi durumunda anlatim
Web sitesi durumunda anlatim
Önemli Uyari: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sitedan this direct link yazan yere tiklayarak indirme islemine baslayabilirsinsinsin.

Devami...
Boyut : 34 Mb
Kullanım izni : 30
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/NT/2000/XP
TANITIM

XAMPP, içerisin de hazir olarak derlenmis Apache, PHP, phpMyAdmin, SQLite, MySQL, FTP gibi paketleri barindiran, hepsini bir seferde kuran bir uygulamadir. Bu uygulamai kurarak PHP web sitelarini PCinizda deneyebilirsinsinsin. Eger istersen PCinizi bir sunucuya dönüstürerek sitelarinizi webde yayinlayabilirsinsinsin. Programi kendi test paneliyle rahatlikla yönetebilirsinsinsin. Tamamen ücretsiz olan buradaki uygulama PHP kodlari ile ugrasanlar için ideal. Çünkü uygulama PCinizi üstün performansli bir PHP sunucusuna dönüstürüyor. Ayrica kurulumu, kullanılabilirsinsini çok basit.
Temel Paketin Içerigi:
Apache HTTPD 2.2.6
MySQL 5.0.45
PHP 5.2.4 + 4.4.7 + PEAR + Switch
MiniPerl 5.8.7
Openssl 0.9.8e
phpMyAdmin 2.11.1
XAMPP Control Panel 2.5
Webalizer 2.01-10
Mercury Mail Transport System 4.01a
FileZilla FTP Server 0.9.23
SQLite 2.8.15
ADODB 4.94
Zend Optimizer 3.3.0
XAMPP Security
Ming
En Düsük Sistem Gereksinimleri:
64 MB bellek
200 MB bos disk alani
Windows 98, ME, NT, 2000, XP (en iyi performans için Windows NT, 2000, XP önerilir)
Not: Programin kurulumu, kullanılabilirsinsini hakkinda detayli bilgi için asagidaki baglantilari kullanabilirsinsinsin.
Metin belgesi durumunda anlatim
Web sitesi durumunda anlatim
Önemli Uyari: Programi indir tusuna bastiktan sonra açilacak sitedan this direct link yazan yere tiklayarak indirme islemine baslayabilirsinsinsin.

Devami...