fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2008 Apartman, Site Yönetim 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• 2008 Apartman, Site Yönetim 1.1

2008 Apartman, Site Yönetim 1.1
    Boyut : 2.79 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Üretici Açiklamasi: 2008 Apartman, site yönetim uygulamai, apartman, villa, site, is hanlari için idealdir. Sinirsiz sayida üye tanimlamasi yapabilirsinsinsin. Aylik sabit aidat tutarlarinizi, ortak masraflari girdikten sonra her yepyeni ay için üyelerin hesaplarina otomatik olarak islenecektir. Aidat, ortak masraflarin disinda üyelere ilave borçlar ekleyebilirsinsinsin. Bunlar, eski dönemden kalan borçlar, elektrik, su gibi aylik borçlar ile uygulamai kullanmaya basladiktan itibaren önceki ayin borcuna mütaakip kalan tutara faiz eklemesi yapabilirsinsinsin. Yeni ay borçlandirilmasi yapildiginda, ilgili üyepyenin varsa bir önceki dönemden kalan borcu yepyeni döneme dahil edilecektir.
    Programdan alinacak analizler:
    -Her ay için üyelere ödeme makbuzu verebilirsinsinsin.
    -Istediginiz ayin dökümünü alabilirsinsinsin, bunun içerisin de hangi üyeye ne borç eklendi, önceki dönemden devralinan borçu ne kadar, hangi tarihte ödeme yapilmis, ne borç kalmis ila o ayin toplam aidat tutarini, masraf tutarini, alinan ödemelerini, sarkan borcu görebilecekiniz.
    -Istenilen aydaki borcunu ödemeyenlerin listesini alabileceksin.
    -Yönetimi devrettiginiz zaman, size ait olan dönemlerin toplu olarak dökümünü alabileceksin.
    -Ve bunlar gibi daha birçok analiz, rapora ulasabileceksin.

Devami...
Working...
X