Virtual CD 9.2.0.1
Boyut : 56.6 Mb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/XP/Vista
TANITIM

CD-Rom(Compact Disk) yada DVD (Digital Video Disk) biçimindeki CDlerinizi artik sabit diskinize sanal bir CD-Rom sürücü varmis gibi kopyalayabileceginiz, kullanisli, güzel uygulamalardan biri olan Virtual CDnin (Sanal CD) birçok istetim sistemi destekli versiyonunu indir farki ile sisteminizde bulundurabilirsinsinsin.
Programin Temel Özellikleri :
* Hem normal CDleri hem de DVD biçimindeki CDleri Sanal Sürücü yapabilmesi,
* Birçok isletim sistemini destekleyebilmesi,
* CDDB destegi ile Net üzerinden sanatçi adina yada albüme göre sarki listesini indirebilmesi,
* Programin kisayol tuslari ile basitca yönetilmesi,
* RAW metodunu desteklemesi,
* Yaptiginiz sanal CDye koruma atabilmesi,
* Gelismis hata düzeltmesi,
* Kolay yönetim...
vb. birçok özellik.
Not : Program, çalisabilmesi için Internet Explorer 7 yada üstüne, Windows Scripting Host 5.6 yada üstüne ihtiyaç duymaktadir.

Devami...
Boyut : 56.6 Mb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/XP/Vista
TANITIM

CD-Rom(Compact Disk) yada DVD (Digital Video Disk) biçimindeki CDlerinizi artik sabit diskinize sanal bir CD-Rom sürücü varmis gibi kopyalayabileceginiz, kullanisli, güzel uygulamalardan biri olan Virtual CDnin (Sanal CD) birçok istetim sistemi destekli versiyonunu indir farki ile sisteminizde bulundurabilirsinsinsin.
Programin Temel Özellikleri :
* Hem normal CDleri hem de DVD biçimindeki CDleri Sanal Sürücü yapabilmesi,
* Birçok isletim sistemini destekleyebilmesi,
* CDDB destegi ile Net üzerinden sanatçi adina yada albüme göre sarki listesini indirebilmesi,
* Programin kisayol tuslari ile basitca yönetilmesi,
* RAW metodunu desteklemesi,
* Yaptiginiz sanal CDye koruma atabilmesi,
* Gelismis hata düzeltmesi,
* Kolay yönetim...
vb. birçok özellik.
Not : Program, çalisabilmesi için Internet Explorer 7 yada üstüne, Windows Scripting Host 5.6 yada üstüne ihtiyaç duymaktadir.

Devami...