Gift FastTrack (P2P Yamasi Windows) 0.8.9
Boyut : 232 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Gift bir yama dosyasidir. Gift destekleyen P2P (peer to peer) paylasim uygulamalarina Kazaa sunucularina baglanma özelligini ekler. Bu sayede kullandiginiz P2P uygulamainizi degistirmenize gerek kalmadan Kazaa sunucularina baglanabilirsinsin, dosya alip gönderebilirsinsinsin.
Gift Destekleyen P2P Programlari ;
Windows ;
+ KCeasy
+ giFTwin32
Linux ;
+ Apollon
+ giFTcurs
+ giFTui
Mac Os X ;
+ Poisoned
+ XFactor
Öneri ;
Windows için KCeasy uygulamaini
Linux için Apollon uygulamaini
Mac Os X için Poisoned uygulamaini öneriyorum.
Not : Gift destekleyen p2p uygulama sayisi gün geçtikçe artmaktadir. Kullandiginiz p2p uygulamainin gift destekleyip desteklemedigini sitesini her hafta takip ederek ögrenebilirsinsinsin. Gift tüm açik veri p2p uygulamalarini destekler.

Devami...
Boyut : 232 Kb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Gift bir yama dosyasidir. Gift destekleyen P2P (peer to peer) paylasim uygulamalarina Kazaa sunucularina baglanma özelligini ekler. Bu sayede kullandiginiz P2P uygulamainizi degistirmenize gerek kalmadan Kazaa sunucularina baglanabilirsinsin, dosya alip gönderebilirsinsinsin.
Gift Destekleyen P2P Programlari ;
Windows ;
+ KCeasy
+ giFTwin32
Linux ;
+ Apollon
+ giFTcurs
+ giFTui
Mac Os X ;
+ Poisoned
+ XFactor
Öneri ;
Windows için KCeasy uygulamaini
Linux için Apollon uygulamaini
Mac Os X için Poisoned uygulamaini öneriyorum.
Not : Gift destekleyen p2p uygulama sayisi gün geçtikçe artmaktadir. Kullandiginiz p2p uygulamainin gift destekleyip desteklemedigini sitesini her hafta takip ederek ögrenebilirsinsinsin. Gift tüm açik veri p2p uygulamalarini destekler.

Devami...