Merhaba arkadaslar, ben hollandada yasiyorum ve memleket'te (eskisehir) acikta besi yapmak istiyorum. Arastirmalarim icin mart'ta turkiyeye gelecem. Ithal Dana temin etmeyi dusunuyorum (175-220kg). Bu isi yaparsam suru'mun kaba yem ihtiyacini kendim uretmek istiyorum. Kaba yem olarak misir silaji, kuru yonca ve bugday samani kullanmak istiyorum. En cok tuketilen misir'i ve yonca'yi uretmek istiyorum.
bana 200kg, 250kg, 300kg, 350kg, 400kg, 450kg danalarin yem rasyonunu belirlemekte yardimci olablirmisiniz?
Cunki yillik kaba yem ihtiyacini hesaplamam gerekiyor, arsa icin.
Lutfen kesif yem'de rasyon orneklerinde gozuksun. Turkiyeye geldigimde bu yem rasyon orneklerine sahip olacam ama daha 7 hafta var ve simdiden bu bilgilere sahip olmak istiyorum. Bana yardimci olursunuz insallah.
Hepinize yardiminiz icin simdiden tesekkur ediyorum.
Selamlar Bayram
bana 200kg, 250kg, 300kg, 350kg, 400kg, 450kg danalarin yem rasyonunu belirlemekte yardimci olablirmisiniz?
Cunki yillik kaba yem ihtiyacini hesaplamam gerekiyor, arsa icin.
Lutfen kesif yem'de rasyon orneklerinde gozuksun. Turkiyeye geldigimde bu yem rasyon orneklerine sahip olacam ama daha 7 hafta var ve simdiden bu bilgilere sahip olmak istiyorum. Bana yardimci olursunuz insallah.
Hepinize yardiminiz icin simdiden tesekkur ediyorum.
Selamlar Bayram