Cevap: Çapa Makineleri Hakkında
Tüm üyelere selamlar,saygılar.
İsmim Serkan SARAÇ.Yağmur Tarım Makinaları San.ve Tic. A.Ş. firmasında Ticari Direktör Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.
Y.E.T.320 15LD350 Marşlı modeli ile ilgili yaşanan teslimat problemleri ile ilgili açıklama yapma gereği hissettim.Bu ürünümüzde kullanmakta olduğumuz Lombardini 15 LD 350 serisi motor Lombardini srl firması tarafından 2010 yılı içerisinde bize sunulan bir motordur ve 2010 yılı başından beri firmamız tarafından özellikle ihraç ürünlerimizde kullanılmaktadır.Haziran 2010'dan itibaren de Türkiye'de yedek parça ve servis hazırlıklarını tamamlayarak yurtiçi satışına başlanmış bulunmaktadır.Üretici firmadan kaynaklanan gecikmeler sebebiyle birçok müşterimize bu ürünümüzü zamanında tedarik edememiş bulunuyoruz.Son yapılan üretim progrogramına göre Y.E.T.320 15LD 350 Marşlı makinalarımız gelecek hafta içerisinde sevkiyata hazır hale gelecektir.
Ayrıca yukarıda bazı mesajlarda belirtilen birkaç yanlış bilgi ile ilgili düzeltme yapmak istiyorum.Firmamız ürünlerde farklı menşeli ve markalı motorlar kullanmaktadır.Kullanmakta olduğumuz tüm Lombardini markalı motorlar orijinal İtalyan malı olup bu tercih tamamen ürünün kalite seviyesinin firmamızın ihtiyaç duyduğu yüksek kalite standardı ile ilgilidir.
Bununla birlikte henüz piyasada olmayan ürünlerin satışı ile ilgili yorum konusunda ise yukarıda yapmaya çalıştığım açıklama umarım bilgilendirici olmuştur.Ayrıca telefon ile ürün teslim tarihi konusunda bilgi veremememiz konusu ile ilgili olarak seri üretim ve programlı üretim mantığı ile üretim yapan bir şirket yapımız olduğu için bu tür taleplere cevap veremediğimizi üzülerek belirtmek isterim.Ancak bayilerimizden yeterli bilgi akışı sağlanamadığı taktirde görüşlerinize her zaman değer vereceğimizi de belirtmek isterim.
Saygılarımla.