Cevap: Çapa Makineleri Hakkında
Sayın Serkan SARAÇ
YAĞMUR A.Ş.
Ticari Direktör Yardımcısı
Ürünlerinizi tercih etme sebebim,bulunduğumuz yerde servisinin olması, yerli üretim ve sağlam olması,kullanan arkadaşımın motorunda sorun olmuştu,garantiden hemen yeni motor gelmişti.......Çapa makinası konusunda çok kararsız kaldım.Kararsızlığım Yağmurun hangi modelini almam gerektiği konusundaydı.Bununla ilgili bilgi almak için 212 875 08 65 nolu telefonu 2 kez aradım.
1 aramamda Kayseri fuarında katılındığı için ,bilgi alacak kimse yoktu,Fuar sonrası aradım,yine bilgi verecek kimse bulamadım.....daha sonra info@yagmur.com mail adresine 3 gün üst üste mail attım cevap gelmedi.4 gün sitenizden bize ulaşın bölümünden mesaj atayım dedim...o bölüm ise hiç çalışmıyor,hata veriyor.....
siteniz ve sitenizdeki ürün tanıtımları yetersiz,Ben Bursa Tarım fuarında 24 sayfalık kataloğunuzu aldım,katalogtaki ürünlerin büyük kısmı sitenizde yok....sitenizde ürünler bölümünde yet serisinin hiçbir tanıtımı yok sadece flash serisi,blitz serisi var,fakat sitenizde ürün danışmanı bölümüne girince,orada bize önerilen modeller arasında yet serileri çıkyor,ama incelemek isteyince bazı modelleri açılıyor....
Bayilerinizin teknik bilgisi yok,ağırlığını soruyorum bilmiyorlar,kullandığınız kuru,koniktip ve kuru tip,tek disk debriyaj arasındaki fark nedir,deyince bilmiyorlar,ağırlığını kendi imkanlarımla öğrendim fakat debriyaj konusunu hala bilmiyorum.....24 sayfalık katalokta bir çok ürün var,bayiden tercih yapabilmek için fiyat listesi istiyorum veremiyorlar.......sitenizde fiyat listesi yok,bayinin insafına terk ediyorsunuz müşteriyi....patron başka,eleman başka fiyat söylüyor..... düne kadar sitenizde fiyat listesi vardı ,ama oda güncel değildi,zaten bu yüzden geçen sene satıcıyla tartışıp fazla fiyat söylüyorsun ,sitede daha ucuz yazıyor,dedim ve almadım......
Dediğim sebelerden dolayı,ürün hakkında karar vermek çok zorlaşıyor.....etrafımda tanığım bir kişide ürününüz var...ondan ve forumlardan edindiğim bilgilerle tercih yapmak zorunda bırakıyorsunuz insanı....
internette videonuz bile yok,kullanan birkaç kişi çekmese hiçbirşey göremeyeceğiz,Türkiye de satılan çin malı çapa makinalarının dünya kadar videosu var.....
marka müşteri ilişkileri yetersiz....firmanıza forumlardan ulaşmamamız lazım,daha ulaşılabilir olmalısınız.......
Hazır yetkili birini bulmuşken içimi dökmüş oldum....
Tüm bunlara rağmen zorda olsa yet 250 6,5 hp Honda GX 200 benzinli modeline karar verdim,Desteklemeden faydalanmak için bugün evrakları teslim ettim.Kalitesine güveniyorum.....Müşteri Hizmetlerinin daha iyi olması temennisiyle iyi çalışmalar saygılar......