Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek
kenan;57707 yazdıİlgili arkadaşalara; Yumurtanın uıluslar arası dolaşımı zannederim özel izne tabii olur. gümrükten geçişleri nasıl olur? karantina şartları gerekirmi bilmiyorum. Birde yumurta ısı nem değişimlerinin sınırlarını aşarsa ve sallantının şiddeti fazlalaşırsa canlılığını yitirir. Taşınması özel ambalajda olmalı. Aksi taktirde yumurtayı kırmamış olusunuz ama embriyoyu öldürürsünüz vesselam.
Disari cikarirken declaration icin sorun olmuyor, ama tam tersi iceri sokarken form doldurmak gerekiyor, ada ulkesi oldugu icin, burda kuduz, kus gribi turu mikroplar hic gorulmedi, o yuzden dikkat ediyorlar, Turkiye bu tur konulara ozen gosterdigini sanmiyorum, cunku hic bir zaman ne cantami aradilar ne bavulumu ne form doldurttular ne soru sordular, hic bir onlem yok acikcasi, izmit golcukde yigenim yasiyor, guzel bir kumes yapmis kendisine, hobi olarak 40 tane tavuk besliyor, yigenede bir paket yumurta yollamak istiyorum, tanidik birisine veririm o da istanbul veya ankaradan kurye ye verir 3 gunde eline gecer, paketleme olayi icin cok yakinimda posta ile tavuk yumurtasi satisi yapan bir yerden ozel transfer paketi alicam, duzgun sekilde ogrenirim nasil oldugunu, posta ile yumurta transferi cok yaygin burada, gonderilen nesnenin hassasligina gore islem yapiliyor, ucret odeniyor, yumurta varsa icinde ozen gosteriyorlar, gercekden farkli cinsler uretmek ve yayginlasdirmak isteyen varsa onada yollarim, bu kadar zorsa bu cinsleri bulmak yardim ederim, hatirlatma icin tesekkurler Kenan bey. saglicakla,