Hocam, ben de kurumuş bir gül üzerinde denedim. Tekrar eski canlılığına ulaştı ve gül verdi. Meyve ve sebze ağaçlarına pulvarizatörle püskürtüldüğü zaman, bazı küçük böceklerin yok olmasına sebep oluyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
B5A Organik Gübre
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cevap: B5A Organik Gübre
Sayın üyeler;
B5A uygulamalarının sonuçları sadece kullananları değil,inanın bazen beni bile şaşırtıyor...B5A yı tanıtırken; TARIMDA DEVRİM sloganında ne kadar isabet ettiğimi sonuçlar ortaya çıktıkça daha iyi anlıyorum..Yaradan mahçup etmesin ve beni şımartmasın...Bu sonuçları almak ve sizlerden duymak inanın benim için para kazanmaktan daha önemli...SAYGILAR...
-
Cevap: B5A Organik Gübre
merhaba Hüseyin OVAK bey b5a yı kullanmayı düşünüyorum.Şuanda 800 adet yarrı bodur elma agacım var.Gecen sene diktim kimyasal gübre kullanmayı düşünüyordum ama b5a yı duydum ve sizden 5 kutu aldım ama daha hala terettüd içindeyim acaba kullanıyımmı.sizde taktir edersinizki 800 agaç iyi bir yatırım.Eger iyi bir sonuç alamazsam tiçari yönden bana büyük bir sekte vurur ve bende bunu kaldıramam,eger siz kimyasal gübrenin verdigi etkiyi verir diyorsanız kullanacagım.Eger b5a kullan ama kimyasal destekli olur diyorsanız onada varım,cevabınızı bekliyorum.Teşekkür ederim iyi calışmalar..
Comment

Comment