fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

b5a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• b5a

Kullanmanızı tavsiye ederim. Ben zarar gördüm diyen kimseye rastlamadım. Ayrıca kendim de şu anda denemeler yapıyorum.

Cevap: B5A ve Çilek

Sayın ümitay;
    B5A yı her türlü bitkide rahatlıkla kullanabilirsiniz...Çilekte geçen yıl Konya da kullandılar ve kırağı düşünceye kadar çilek topladılar...Resimlerini bulursam size göndereceğim...B5a organik gübre ve çilek!... İsabet olur...Saygılar...

Comment

Sayın ümitay;
      B5A organik sıvı gübre ile Konya/Beyşehir'de yetişen çileklerin resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...Saygılar...

B5A Sıvı aktivatör ile Alınan Sonuçlar - Organik Gübre

Comment

arkadaşalar bu siteye yeni üye oldum. ben Sakarya Taraklı'dan metin çilek yetiştiricisiyim. b5a çilekte ne kadar faydası var nasıl kullanılıyor. kullanan arkadaşlar varsa dönüme nasıl ne dozda b5a veriliyor. b5a ile yetişen çilek resimleri varsa sitye koyarsanız sevinirim.

Comment

Burada b5a le yetişmiş çilekleri göreceksiniz, bizat yetiştiğine şahit olduğum ve tadına baktığım ürünlerdir.

Comment

Resimler gerçekten harika. Linkteki resimleri herkesin incelemesini tavsiye ederim.
            B5A ile bu görüntüleri herkesin elde edebileceğine inanıyorum. O çileklerin tadına bende baktım çünkü

Comment

B5A ÇİLEKLERİ HANGİ BÜYÜKLÜK FROMUNDA VE NASIL YETİŞTİRİLİLER

Comment

Araya virgül konulmayınca cümle tam anlaşılmıyor. B5A bir sıvı gübredir. Bunu biliyorsunuz değil mi?

Comment

BUGÜN bende b5a organik gübreden sipariş verdim ,sayın BURÇAK SALCI hanım siparişimi yarın gönderiyor BURÇAK hanım bir uyarıda bulundu
                  ekmiş olduğuumuz sebze tohumları zıraai ürünler satan marketten almıştım
                  dolayısıyla ilaçlı tohumlar çıkan fidelerde ilaçlı olduğu için fideler normal bahçe ekiminden yaklaşık 20 gün sonra b5a uygulamasına geçicem inşallah , ilaç kalıntısı bitki üzerinden ancak ozaman terk ediyormuş bilginize

Comment

Working...
                  X