Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baldur garten 2008 sezonu açýldý

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Baldur garten 2008 sezonu açýldý

Pflanzen online kaufen beim Pflanzenversand BALDUR-Garten. Hochwertige Pflanzen in Gärtnerqualität✓ Schnelle Lieferung✓ Kauf auf Rechnung✓

(sayfanýn yukarýsýndaki kutulardan sayfa numarasý seçerek girebilirsiniz)

Baldur garten 2008 sezonunu açtý ve 2008 kataloðunu da yayýnladý.

Umarým bir gün böyle bir site Türkiye'de açýlýr veya baldur gartenin Türkiye'de bir temsilciliði açýlýr.
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: Baldur garten 2008 sezonu açýldý

Tavsiyenize Teþekkürler.
    Güzel bir siteymiþ. Ben yýllardýr böyle bir siteyi hayal ettim. Ýnþallah bize de nasip olur böyle bir site. Hem bilgi, hem tanýtým, hem satýþ. Böyle bir site çok ciddi emek ve vakit gerektiriyor veya güçlü bir kadro, ciddi bir yatýrým gerekir. Bahcesel ekibi bunu yapmaktan aciz deðildir. Bizi takip edin.

Bahcesel ekibi bu siteden çok daha güzelini yapar.

Comment

Caný gönülden destekliyorum sizi.

Umarým çok yakýn bir zamanda böyle bir satýþ sitesine kavuþuruz.

Comment

Bahcesel üyelerimizin destekleri ve istekleri, bize Bahcesel gibi güzel bir siteyi geliþtirme imkaný sundu. Aslýnda biz taa bu iþin baþýnda bahceseli kendi ihtiyaçlarýmýz için ve mütevazi düþüncelerle kurmuþtuk. Ýstekler olunca bize de yapmasý ve hizmete sunmasý gerekti. Desteðiniz için Sonsuz teþekkürler.

Comment

gerçekten çok güzel bir siteymiþ...Ama bahçesel ondan daha güzel

Comment

Birþey de sormak istiyorum ordaki bitkiler bizim ülkemizde neden yok yaaa?

Comment

Ýki yýldýr Baldur Garten sitesini izliyorum, yabancý dilim olmadýðý halde biraz gayretle yönlendirmleri takip ederek sonuca ulaþmak mümkün.

Bu baþlýða bir yýldan fazladýr yazýlmamýþ, halbuki yeni bitkileri tanýmak tanýþtýrmak için süper bir yer.

Dilerim Bahçesel.com da da bu tarz bitki satýþlarý olur, hayalini kurduðumuz çiçeklere kolayca kavuþuruz..

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tavsiyenize Teþekkürler.
                Güzel bir siteymiþ. Ben yýllardýr böyle bir siteyi hayal ettim. Ýnþallah bize de nasip olur böyle bir site. Hem bilgi, hem tanýtým, hem satýþ. Böyle bir site çok ciddi emek ve vakit gerektiriyor veya güçlü bir kadro, ciddi bir yatýrým gerekir. Bahcesel ekibi bunu yapmaktan aciz deðildir. Bizi takip edin.

Bahcesel ekibi bu siteden çok daha güzelini yapar.
                Sayýn selsaraç; tohum satýþý veya fide, canlý çiçek satýþý yapýlan yerler var. Çok sýnýrlý satýþlarý var. Beðendiðiniz tohum veya fide vs üst üste eklediðiniz zaman büyük fiyatlar tutuyor. Genellikle benzer türde tohumlar geliyor, çeþit yok. Kýsacasý çok cazip deðil.

Yurt dýþýndan tohum sipariþleri ise dil ve iletiþim problemi de dahil olmak üzere bir çok sýkýntýya neden oluyor. Daha profesyonelce bu iþi yapmak gerekiyor. O zaman da þöyle bir problem yaþýyorsunuz. Çok az sayýda tohumu þiþirilmiþ fiyatlarla alýyorsunuz.

Üyelerinizin yaþadýðý bu tür sýkýntýlara çözüm bulmak adýna ve fazla ticari bakmadan bir giriþimde bulunabilirsiniz. Veya bu iþi yapabilecek birinin ön ayak olmasýyla ortak sipariþler yapýlabilir. Daha ekonumik olue sipariþ verenler adýna.

Comment

Tehlikeli bir is aslinda aklimda olan bir is ama yinede riskli ve maliyeti cok fazlaya gelir . Sonucta turkiyede gumruge para odemek gerekir gelen tohumlari cekmek icin ve bir suru ivir ziviri mevcut. Eger satin almak istiyorsaniz dil konusunda yardimci olmaya calisirim bir sayfa acin ve istediginizin latincesini yazin . Ben sizi yonlendiririm ve kredi karti ile satin alirsiniz. Bunu yaparim sizler için ama diger yonlu ben almam neme lazim .

Comment

Teþekkürler Söylemek istediðimiz birinin bizi yönlendirmesi deðil. Sanýrým sayýn Adalet Yaðcý'da ayný þeyden yakýnýyor.

Bakýn bazý yerli firmalarýmýzda veya büyük marketlerde çiçek tohumlarý alabiliyoruz. Gümrüðü, vergisi, karý içinde oldukça þiþmiþ fiyatlarlaalýyoruz maalesef. %18 KDV ödeniyor. Buna karþýlýk bir tohum paketindeki tohum sayýsý ihtiyaç fazlasý olabiliyor. Sevgiðimiz çiçekleri tohumdan yetiþtirmek adýna bir sürü tohum almak zorunda kalýyoruz. Tohum sayýsý azaltýlmýþ paketleri de bulmanýz mümkün. Çok fazla ticari bakýldýðý için onlara da yüksek fiyatlar ödüyorsunuz.

Hayýr tohum almayacaðým fide alacaðým dediðiniz zaman bir çiçekçiden saksý çiçeði alýrken beþ kez düþünüyorsunuz fiyatlar pahallý. Seralardan almaya kalksanýz bulunduðunuz her yerde sera olmayabiliyor. Ya da seralarýn web adreslerini bilmiyor olabiliyorsunuz. Þöyle derli toplu adres listesi bulmakta güçlük çektiðiniz oluyor. Kýsacasý siz ben çiçekleri seviyorum dedikçe çiçek yetiþtirmekte zorluk yaþayabiliyorsunuz.

Comment

Sayýn Hasret gecen sene biz bunu düþündük. Hatta bununla birlikte Tarýmsal mücadele ilaçlarýný da küçültelim dedik.Mesela vatandaþýn bir iki aðacý var onu ilaçlamak için çok küçük ambalajlarda çiçek tohumu ve ilaç yapýp isteyene yollayalým diye düþündük.Ancak bu seferde nakliye yani kargo parasý karþýmýza çýktý.Kargo parasý ile ayni fiyata geliyor bazen fazlaya bile geliyor.Öncelikle nakliye iþine bir çözüm bulunmasý lazým.Bunun içinde ayni yerde olanlar ortaklaþa sipariþ vererek bu iþi çözerler düþüncesindeyim.

Comment

Evet kargo konusunda haklýsýnýz. Her ne kadar çiçek tohumu paketlerinizi açýlmýþ alsanýz da elinize normal postayla geliyorlar. PTT kargo daha ucuza geliyor. Diðer kargo þirketlerine göre daha geç alýyorsunuz. Öze3l kargo þirketleriyle de sürekli kargo gönderenler özel anlaþmalar yapýyorlar.

Tarýmsal ilaçlarda koruyucularda vb. doðru fiyatlar yüksek. Alacaðýnýz mikrar sizin için fazla oluyor. Azaltýlmýþ miktarlarda almayý arzu ediyor insan. Bu durumda astarý yüzünden pahallý oluyor kargo nedeniyle diye bakmamak lazým. Küçük paketlerde alýþveriþ imkanýnýz olunca aslýnda daha fazla ürün alýyorsunuz. Ya da deðiþik nedenlerle ertelediðiniz alýþveriþlerinizi yapýyorsunuz yine paket büyüyor

Comment

Working...
                        X