fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Peyjaz mimarligi dergisi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Peyjaz mimarligi dergisi

Merhabalar,

Ben Almanya´da peyzaj mimarligi okuyorum ve Türkiye´de Peyzaj mimarligindaki projelerin tartisildigi ve degerlendirildigi, makalelerin bulundugu vs. bir dergi ariyorum.
    Mesela Almanyada "Topos" ve "Journal of Landscape Architecture"(ingilizce) ve "Garten und Landschaft" (almanca) gibi dergiler var. Bunlar gibi türkce dergi bulabilirmiyim?

Tesekkürler.
  • Fidanligi.com

Cevap: Peyjaz mimarligi dergisi

TMMOB Peyzaj Mimarlari Odasinin cikardigi dergiler oldugunu ögrendim.

Peyzaj Mimarligi 2. Kongresi Bildiri Kitabi,
    Peyzaj Mimarligi Dergisi 2004,
    Peyzaj Mimarligi Sektör Katalogu.

Bunlara nasil ulasabilirim?

Comment

Boncuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhabalar,

Ben Almanya´da peyzaj mimarligi okuyorum ve Türkiye´de Peyzaj mimarligindaki projelerin tartisildigi ve degerlendirildigi, makalelerin bulundugu vs. bir dergi ariyorum.
      Mesela Almanyada "Topos" ve "Journal of Landscape Architecture"(ingilizce) ve "Garten und Landschaft" (almanca) gibi dergiler var. Bunlar gibi türkce dergi bulabilirmiyim?

Tesekkürler.
      Almanyada bulunma avantajınızı iyi değerlendirin.Türkiyede peyzaj ağırlıklı dergi ve kitaplar yetersiz.

Comment

http://www.peyzajmimoda.org.tr bu adresten kitap ve dergileri çeşitli yayınları görebilirsiniz.Bu yayınlara ulaşmak için ya odaya üye olacaksınız yada odaya mail atıp istiyeceksiziniz..

Comment

DoĞan Medya Gurubunun "evbahÇe" Dergİsİnİ Tavsİye Ederİm bu Ay Çok GÜzelde Bİr Bİtkİ KİtapÇiĞi Hedİye Edİyolar,fİyatida Gayet Uygun 3.5 Ytl

Comment

amatörce ugraşanlar için iyi bir dergi

Comment

ikt.mezunuyum ama peyzaj mimarlığı bana cok cekici bir meslek olarak geliyor cünkü devamlı bir uğras içinde olunacağını düsünüyorum ama 23 yasındayım sizce cok mu gec...düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim........

Comment

arkadasın ıstedıgı dergıden bende aradım ama bir türlü bulamadım bana yardımcı olurmusunuz :

Comment

Working...
                X