Tüm bahçesel üyelerine selamlar benim herbiri 30 litrelik yüze yakın deterjan bidonum var ve hepsinin musluğu mevcut acaba içlerini çok iyi temizledikten sonra onları fidan sulamada kullanmam faydalı olabilir mi iki tonluk tankerim ile tarlaya uzak bir yerden su taşıyıp taşıdığım suyu bu bidonlara aktarabilirim 1 yaşında fidanlar için mini damlama yolu olabilir mi yarar ve zararları nelerdir cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum selamlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlginç sulama yöntemi
Collapse
X
-
Cevap: İlginç sulama yöntemi
Eğer üşenmezde "Ben bununla uğraşırım her zaman derseniz neden olmasın. Damlatmaya da gerek yok yeteri kadar açıp kapatmak sureti ile sulama yapabilirsini. Suyu damla damla vermekte bir keramet yok. Önemli olan bitkinin dibine yeteri kadar su gitsin ve su boşa harcanmasın.
-
Sayın Messin, sorunuzun cevabını sitemizin videose servisinde bulunan BAHCESELFORUMSEL - Tarımsal Videolar - Alternatif sulama sistemi linkindeki video karşılıyor galiba.
Yalnız videodaki bidonların altında suyu boşaltan damlama sulamada kullanılan damlatıcılardan kullanılmış galiba. UZMANSEL - BAHCESELFORUMSEL servisimizde sulama danışmanımıza aynı soruyu sorabilir ve ne tür damlatıcı uygun olacağını sorabilirsiniz.
Comment
-
Kenan bey çok teşekkürler bidonlar fidanın dibinde sabit kalacak ve ben traktörümün arkasında iki tonluk tankerim ile su taşıyıp tarlada bidonları doldurarak sulama yapmayı amaçlıyorum mayıs sonu haziran başı gibi başlarım inşallah tekrar teşekkürler
Comment

Comment