Selamlar yüz elli fidandan oluşan on iki dönüm bahçe tesis ettik 10 - 10 yaptık sıraları acaba sıra ortalarına vişne diksem sizce nasıl olur? Cevizler yetişene kadar vişne toplarım diye düşünüyorum Teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ceviz arası vişne
Collapse
X
-
Cevap: Ceviz arası vişne
messin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar yüz elli fidandan oluşan on iki dönüm bahçe tesis ettik 10 - 10 yaptık sıraları acaba sıra ortalarına vişne diksem sizce nasıl olur? Cevizler yetişene kadar vişne toplarım diye düşünüyorum Teşekkürler
Vay uyanık vay. Kesin Kayserilisin sen..
Comment
-
messin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoru sorduğuma pişman ettiniz ustalar iyice dalga konusu olduk :-)
Allah Allah ne kızıyon yaa. Şurda gülelim dedik, eh güzelde güldük doğrusu. Gelelim soruna; Ne güzel cevizleri ekmişin, bırak tekbaşına kalsınlar kardeşim, niye komşusevmez cevize komşu getirmeye çalışıyon? Cevize devam et kardeşim, niye ağrımaz başını ağrıtıyon. Biz böyleyiz işte, azıcık birşeyler başarmaya başladık mı hemmen başka bir kulvara atlamayı pek severiz. Adamın kafasını bozma! Cevizine devam et kardeşim, durduk yerde kaşınma ve başına iş aşma..
Comment
-
Fazla kurdalama kurcalama, kendi hallerine bırak yeter onlar kendi kendilerine büyür. Onu yaratan senden iyi büyütür bakar sen merak etme. Sen; "onumu yapsam, bunumu yapsam.." diye diye olmadık şeyleri yapıp durursan cevizlere, inan yaptıklarınla değil, kahırlarından yine ölür cevizler..
Comment
-
Mesaj alınmıştır sayın f.simsek ama beni de mazur görün bu işe çok meraklıyım meyvecilik fidan yetiştirme çok zevkli iş... Öğrenciyim önümüzdeki yıl okul biterse inşallah bu işle çok daha iyi meşgul olacağım şimdi eksik bilgilerimi doğruları ile değiştirmeye çalışıyorum yardımınız ilginiz için teşekkürler
Comment

Comment