Duyuru

Collapse
No announcement yet.

topraksýz tarým

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• topraksýz tarým

hiç toprak kullanmadan yapýlan tarým

malzemeler nelerdir.

yardýmcý olurmusunuz benimde bi terasýmvar bende yapabilirmiyim

teþekkürler
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: topraksýz tarým

Sayýn Nihat32;
    Forumumuzdaki Ziraat/Tarým bölümünde, Temel Tarýmsal Bilgiler baþlýðýnýn altýnda Topraksýz tarým alt baþlýðýnda Bahcesel.com yöneticisi Sayýn selami Saraç'ýn açýklayýcý bilgilerinden yararlanabilirsin. Ayrýca takýldýðýn konularda yardýma hazýrým.
    Saygýlarýmla..

Comment

Nihat 32 tabii yaparsýn . Ben yaptým oldu. Hiç bilmediðim bir konu, olduðu halde, ben yaptý isem herkes yapar. Hiç düþünme yaparsýn. Bahçeselde bu konuda yardým alabileceðiniz yetkin, arkadaþlar, baþka hiç bir yerde olmadýðý kadar var. Kolay gelsin.

Comment

Sayýn ismail karagülle ph ve ec metre alýrken fiyatýn bir önemi varmý yani 500tl yede var 1500 sonuçta hassas bir alet oldu düþünülürse pahalýya aldýðým bir ec metre sorunsuz 2 yada 3 yýl kullanýlabilirmi yedeklemek falan gerekirmi Birde bu tür ph ve ec metre gibi cihazlarda güvenilir bir marka varmý Teþekkürler

Comment

Ben bu konuda sadece kendi yaptýðým þeyler kadar bilgiye sahibim . O yüzden Bu konuýyu iyi bilen bir çok uzman olan bahçeselde sorunuza en iyi cevabýn verileceðinden eminim .Ben amatörce yaptýðým için , Bir forumdan tanýdýðým bir arkadaþtan aldým ve çok da ucuza gelmiþti . Kaç para dersen iki yýl oldu hatýrlyamýyorum . Ama çok ucuzlarý da var . profesyonelce kullanýlabilecek olanlarý da var. Forumda konuyu uzmanselden yardýmcý olacak doðru bilgiye ulaþabilirsin . Perþembe pazarý (karaköy-Ýstanbul) da bol çeþitvar.

Comment

teþekkür ederim ismail bey saðolun

Comment

Uygun besin - uygun ph -uygun ec ile balkonunuzda inanýlmaz güzellikler yaþayacaksýnýz. Ben gece rüzgar sert esecek de güzellerime bir þey olacak diye ödüm kopardý . Ve onlarý korumak için tedbirler alýrdým . Sonunda dalýndan koparýp balkonda kahvaltý da domates yemek , siz komþularýmý göreceksiniz. Biz de isteriz diye . tanýmýyanlarda tanýþmak için bahaneler yaratýyorlardý . Ama hane baþý birer donmates versem 360 dpmates eder ki olsa da zevkle versem . SÝZE DE NASÝP ETSÝN DÝLÝYORUM

Comment

Working...
              X