slmlar abilerim ablalarım benim ismim emre kütahyalıyım ben sera işine girmek istiyorum ama nasıl bi yol izleyecegim hakkında bi bilgim yok eger bana yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen msn adresim [email protected] bana burdan ulaşabilirsiniz iyi calışmalar...
slmlar abilerim ablalarım benim ismim emre kütahyalıyım ben sera işine girmek istiyorum ama nasıl bi yol izleyecegim hakkında bi bilgim yok eger bana yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen msn adresim [email protected] bana burdan ulaşabilirsiniz iyi calışmalar...
Merhaba hack_43.Ben aktif olarak serada üretim yapmaktayım.Size elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Serada üretim konusunda bilgi seviyeniz ne durumda,serada üretimi nerede ve kaç dekar alanda düşünüyorsunuz.
merhaba arkadaşlar ben sinopta kendi çapında organik tarım yapmaya çalışıyorum bana tamamen organik fide bulabileceğim yetiştiricilerin adresleri lazım çünkü bizim burada iklim haziran başında ısınır ve fideleri istediğimiz gibi yetiştiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz.
dukkanlar.gittigidiyor.com/bahcepazar/ adresini takip ediniz orada ocak ayının sonuna doğru sertifikası olan organik sebze tohumu satışları başlayacak. Fide konusund abenim çalışmalarım var ancak sertifkalama aşamaları oldukça zahmetli ve maliyetli çok düşük organik sebze fidesi talepleri olan ülkemizde oldukça maliyetli işler maalesef sermayemiz kurtarmadığı için henüz normal fide üretimiyle sınırlı kalıyor.
Arkadaşım organik fide derken hangi fide çeşitlerini soruyorsunuz çeşit olarak örneğin, domates, biber, marul buna benzer çeşit olarak belirtirseniz size cevap verebilecek arkadaşlar daha çok olabilir örneğin kıvırcık marul fidesi gerekli ise, birkaç tane firma ve adres verebilirim, veya en azından Selahattin hocam daha ayrıntılı olarak size yardımcı olabilir bu işlerle uğraştığı için.
merhaba arkadaşlar yardım almak istiyorum.bu seneki tez ödevim sera süs bitkilerinin sulanması ama hoca aynı zamanda bende 500 metrekare büyüklüğünde bir sera planla ama metrajına kadar hesapla dedi bütün hesapları açık şekilde yapıp sera içine damla sulama tertip etçem acaba yardımcı olurmusunuz.
tam olarak anlayamadım dediğinizi ama şöyle benim sorunum planladığım sera içine ortalama koyacağımız saksılara damla sulama döşemem gerekiyor ama ayrıntısına kadar ne gerekiyorsa sera içinde bir kesit alıp mesela üstten bunu da ayrı olarak hocamın görmesi gerekiyor nasıl olduğunu görmesi açısından .
merhaba arkadaşlar yardım almak istiyorum.bu seneki tez ödevim sera süs bitkilerinin sulanması ama hoca aynı zamanda bende 500 metrekare büyüklüğünde bir sera planla ama metrajına kadar hesapla dedi bütün hesapları açık şekilde yapıp sera içine damla sulama tertip etçem acaba yardımcı olurmusunuz.
Merhabalar:
Adım Ömer faruk YÜCESOY,Mersinde Türkiyenin sera üretim merkez üssü olan Aytekin SERA da çalışmaktayım.Bana 500 m2 lik yerin tam ölçülerini verebilirsen prje konusu dahil fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
Comment