fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sorumlu yönetici

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• sorumlu yönetici

öncelikle selam ben seracılık ve süs bitkileri mezunuyum amcamın fırını var ben oraya bu diplomamla sorumlu yönetici ola bilirmiyim bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden tşkrlr

Cevap: sorumlu yönetici

peki teknikerlerinde küçük yerlere baka bildigi doğrumu gida ve ziraat teknikerlerinin

Comment

Şu linkteki bilgilere göre siz bu işi maalesef yapamıyorsunuz.

Comment

Gıda İşletmelerinde Üretimin Niteliğine Göre Sorumlu Yönetici
        Olarak İstihdam Edilecek Meslek Mensupları

(15.02.2005 tarih 25728 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen, 10 ve 12. bentlerin değişik, 13. bendin eklenmiş şekli.)

1- Taze-Kuru Meyve Sebze Ambalâjlayan İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım (Ziraat) Teknikeri, Meyve Sebze İşleme Teknikeri, Süt Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

2- Bitkisel Çay-Çay-Tuz Ambalâjlayan İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Meyve Sebze İşleme Teknikeri, Süt Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

3- Unlu Mamuller Üreten İş Yerleri (simit, yufka, galeta vb.): Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Süt Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni, gıda bilimi konusunda eğitim almış diğer teknikerler.

4- Ekmek ve Ekmek Çeşitleri-Pastacılık Ürünleri Üreten İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni, gıda bilimi konusunda eğitim almış diğer teknikerler.

5- Un-Bulgur Üreten ve Hububat-Bakliyat Ambalâjlayan İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

6- Bitkisel Sıvı Yağ Üreten ve Ambalâjlayan İş Yerleri: Yağ Endüstrisi Teknikeri, Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

7- Şeker Ambalâjlayan İş Yerleri: Pancar Yetiştiriciliği ve Şeker Teknikeri, Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

8- Kuruyemiş-Baharat Ambalâjlayan İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Meyve Sebze İşleme Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

9- Mantar Üreten ve Ambalâjlayan İş Yerleri: Mantarcılık Teknikeri, Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Meyve Sebze İşleme Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni.

10- Bal-Polen-Arı Sütü Üreten ve Ambalâjlayan İş Yerleri: Arıcılık Teknikeri, Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Et Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni.

11- Salamura Ürünler Üreten İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Meyve Sebze İşleme Teknikeri, Süt Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni.

12- Diğer Gıda Maddelerini Ambalâjlayan İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Et Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni, Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni.

13- Yukarıda sayılan meslek gruplarının dışında, gıda bilimi konusunda eğitim almış olan diğer meslek mensuplarının hangi iş kolunda sorumlu yönetici olarak istihdam edilebileceği Bakanlık iznine tâbidir.

Comment

slm ben bunu okudum ama benım dıplomada ziraat teknikeridir yazmmıyor
          seracılık ve süs bitkileri bölümü önlisans öğretimini tamamlamıstır dıyorr ama bizde sözde zıraat teknikeri olmuyozmu

Comment

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Şu linkteki bilgilere göre siz bu işi maalesef yapamıyorsunuz.
            Unlu Mamuller Üreten İş Yerleri (simit, yufka, galeta vb.): Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Süt Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni, gıda bilimi konusunda eğitim almış diğer teknikerler.

4- Ekmek ve Ekmek Çeşitleri-Pastacılık Ürünleri Üreten İş Yerleri: Gıda Teknikeri, Tarım Teknikeri, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Çevre Sağlık Teknisyeni, Ev Ekonomisi Teknisyeni, gıda bilimi konusunda eğitim almış diğer teknikerler.
            burda da tarım teknikeri yazıyor onların ne alakası var gıdayla anlamadım

Comment

Daha ayrıntılı bilgileri bulunduğunuz ildeki tarım il müdürlüklerine danışarak öğrenebilirsiniz. Sonuçtan bizi de haberdar ederseniz seviniriz.

Comment

Working...
              X