fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

halkalı ziraat

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• halkalı ziraat

diger meslek lisesi mezun arkadaşlara slm olsun

Cevap: halkalı ziraat

bizim okulda da halkalı ziraat mezunu arkadaşlar vardı...

Comment

halkalı ziraat mezunu ağaları tanıyormusunz

Comment

Ağalar derken çıkaramadım o okuldan sadece birkaç arkadaş var tanıdık...

Comment

senin döneminde belki bir kaç kişidir ama benim dönemimde çok kişi vardı sayın okuldaşım ))9

Comment

arkadaşlar bahsetmişti en büyük sınıflar diğerlerini çok ezermiş mesela ilk yemek sırası onların olurmuş felan

Comment

doğru anlatmışlar) sen o büyük sınıflardaki çocukları görseydin adamlarda bi boy var bi kilo var ezmezseler zaten ayıp olurdu :d

Comment

anlatılanlar aynı filmlerdeki gibi...

Comment

Bende Halkalı Mezunuyum.devrecilik Vardı.ben şikayet Etmiştim Okul Idaresine Ama Düzen Sağlamak Için Gerekli Olduğunu Düşürenerek önem Vermemişlerdi.adam 4. Sınıftı En Arkadan En öne Geçiyordu Yemek Sırasında Hoca Ağzını Bile Açmıyordu Nerde Adalet Hepsi Yalandı.halkalı Insanlara çok Acı Cektirdi.herkes Gün Sayardı Mezun Olmak Için.halkalı Hocaları Kızacak Ama öyle.ama Eğitim Kalitesi çok Iyi Ben Peyzaj Tekniseni ünvanıyla Mezun Oldum.4 Yıl Okudum.çok şey öğrendim.Çok iyi hocaları vardı.Salih hocam olsun Hüseyin hocam olsun sonra Yusuf hocam vardı emekli olmuş değerli hocalarımın bir kısmı öğrendim ve üzüldüm.En adaletli hoca Hüseyin Yılmaz hocamdır.Birde Ali Yıldırım hocamdı.Şuan Tarım il müdürlüğünde hizmette ama beni görse hatırlamayacaktır.

Comment

kaaz ziraat okularındaki en önemli kural ispiyonculuktur demesen dah iyi olurdu sanrım sizin üst devre bizdik am böle gelmiş böle biitiii efsane halkalı ziraat kapandı orda adlet derdsen önce DR hayati şeker hocamız mehmet sıgırcı hoamamız ve salih hocamız bence

Comment

sakin olun arkadşlar sizin okul kapanmadımı artık

Comment

ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM, MUSTAFA KEMALCİYİM Biz 74 Doğumlu Vatanseverleriz. .. Birileri, Atatürkçü olabilir. Olsunlar... Biz değiliz... Onlar, dans eden, rakı içen ve bundan ibaret gördükleri Atatürk'ü severler...! Onlar, "Batılı olmak istiyordu" diye, iftira attıkları Atatürk'ü severler...!
                        Onlar, "Resimlerini duvarlarına asarak,vicdanları nı rahatlatabildikleri " Atatürk'ü severler...!
                        Onlar, "Heykellerini diktikleri ve canlı kanlı bir lideri betonlaştırmayı marifet saydıkları" Atatürk'ü severler...!
                        Onlar, "Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz..." sözüyle, hangi ihaneti sezdiklerini bilmedikleri Atatürk'ü severler...!
                        Onlar, "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözünün manasını bilmeden, Atatürk'ü severler...
                        HAYIR...

BEN, ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM...!

Ben, MUSTAFA KEMALCİYİM...

KUVVACIYIM.. .

İNSAN'IM, TÜRK'ÜM, MÜSLÜMAN'IM, diyen Mustafa Kemal'in takipçisiyim. ..
                        Yürekleri yangın yerine dönmüş Vatan Evladları...
                        Dağları kopartacak kadar yüreklerine güç bindirmiş, ellerine kainatı almış gibi kükremeye hazır bekleyen Vatan Evladları...
                        Hamasetle sevdayı birbirine karıştırmayan, bilimin ışığına, ilmin şaşmaz meşalesini koşuşturanlar. ..
                        Üniversiteleri, bilim ocaklarına çevirme telaşında olanlar...
                        Yürekleri yangın yerine dönmüş Vatan Evladları...
                        Dağları kopartacak kadar yüreklerine güç bindirmiş, ellerine kainatı almış gibi kükremeye hazır bekleyen Vatan Evladları...
                        Ülkeyi baştan sona "Kitap Cenneti" yapmaya uğraşanlar...

Benim gibi tıfılları, adam yerine koyup, omuz omuza yürüyenler...
                        Partilerden uzakta, ideolojilerin bataklığına gömülmeden, YARININ TÜRKİYE'SİNİ, bugünden kurmaya uğraşanlar...
                        Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle, Cihan'a tek yumruk olduğumuzu haykırmaya hazır olanlar...
                        BU ÜLKE'NİN GERÇEK EVLADLARI...

Sizler, dedelerinizin ve babalarınızın dedelerinin birlikte omuz omuza çarpıştığı, İstiklal Savaşı'nın torunları değil misiniz ?

Bugün, ülkemizde her güzel düşünce, bir parti tarafından sahiplenilmiş ...de yoksulumuzu cahilimizi Oysa, hem ekonomimin ve dünya ticaretinin büyük oyuncuları olsak, hem de yoksulumuzu cahilimizi sahiplensek, bu mümkün olmaz mı ?

Hastahaneleri, sağlam adamı hasta yapıyorsa, neyimizle öğüneceğiz ?

Kendi meslek ve branşlarında dünyanın gurur duyduğu doktorlarımızı, mühendislerimizi, askerlerimizi, işçilerimizi, emekçilerimizi BU ÜLKE'den kaçırtıyoruz... .!
                        Niçin ?

İşçisi de kaçıyor... Doktoru da kaçıyor... Mühendisi de kaçıyor...

Niçin ?

Çünkü, ne tam müslümanız, ne tam gavur...

Çünkü, ne tam Türk'üz ne tam ecnebi...

Kendi ülkemizde, azınlık olmaya mı çalışıyoruz ?

Getir ayağını, Çerkez, Kürt, Laz, Süryani... Getir ayağını da, başıma bas... Vatana ve insanımıza zerre kadar faydan varsa, al başım paspasın olsun...

Ama bugün ki derdimiz başka...

Atatürkçüyüm diyenleri kurşuna dizmek lazım...

Kasdettikleri gibi, "Vatansever olmak" Atatürkçü olmaksa, Atatürkçüyüm diyen bütün vatanseverler, MUSTAFA KEMALCİYİM demeli artık...
                        Çünkü, Mustafa Kemal, Türk Ordusu demektir...

Çünkü, Mustafa Kemal, ordusundaki askerlerinin yarısı çıplak ayakla, ayağına bez çaput bağlayıp düşmana saldıran Anadolu demektir...

Öğrenin gerçekleri...

Biz, öğrenmek için çok acı çektik... Sizlere "emanet" veriyoruz ve karşılığnda da para pul, makam mevkii, şöhret nam istemiyoruz. .. Belki, ödül değil, ceza olarak kellemiz gider, özgürlüğümüz gider...

Vatan Sağolsun...

Hiçbirimizin canı, vatan için ayağını bacağını, gözünü kulağını, iki kolunu ve iki ayağını vermişler kadar, canını vermişler kadar, bombalarla mayınlarla VÜCUDU BİN PARÇA OLUP, bir çuvala doldurup, "ŞEHİT" diye cenazesi kılınanlar kadar değerli değildir şu an...

Vatanın Gerçek Evladları....

Siyasetin yeni bir ideolojisi olmak zorunda..
                        21. Yüzyıl'ı sadece ve sadece DÜRÜSTLÜK ŞAŞIRTIR...!

NAMUS ŞAŞIRTIR...

TOPRAĞI SEVEN, KORUYAN, DÜŞMANIM DAHİ OLSA, SAYGI DUYARIM diyenler şaşırtır...!

Tevfik şaşırmıştır...

Refik Halid şaşırmıştır...

Yakup Kadri, Yunan'cıdır, şaşırmıştır...

Yahya Kemal şaşırmıştır...
                        Ahmet Ağaoğlu, Samet Ağaoğlu, Adalet Ağaoğlu şaşırtmıştır...

Agayef'lerin hepsi şaşırtmıştır...

İsmet İnönü şaşırmıştır...

Menderes hain değil ama, hem gafildir, hem şaşırmıştır...

Rahmetli Gün Sazak'ın katillerini, kendi içlerinde araması gerekenler şaşırmıştır...

Rahmetli Bülent Ecevit şaşırmıştır...

Rahmetli Mehmet Akif şaşırmıştır...

Muhyiddin Arabi'yi Arap sananlar şaşırmıştır.
                        Eyüp Sultan Türbesi'ni, şu an ki yerinde sananlar şaşırmıştır...

Kalender Kasr'ından Boğaza bakanlar şaşırmıştır...

Sait Halim Paşa adını kıymetli sananlar şaşırtmıştır...

Sait Halim Paşa Yalısı'nı soyanlar, hem alçaktır, hem haindir hem satılmıştır, hem şaşkındır...

Kızılay'ın şu an ki durumunu bilmeyenler şaşırmıştır..

Ben:

ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM... MUSTAFA KEMALCİYİM...

Bütün şehitlerimizin ve gazilerimizin şahsında, Allah senden razı olsun Paşam.

Mekanın cennet olsun...!
                        Asker Avşar

Comment

halkalıdan mezun olmak çok farklıdır. fevzi hocamızın ilk dersimize girdi biz daha birinci siniftayız bize dedigi ilk söz burda kişiliginiz oturucak hayata hazirlanicaksınız diger okuyanlardan bi adım daha önde başlıcaksiniz derdi. devrecilik güzeldi bence saygı svegi içerisinde her yönden farklı oluyo yaşamak lazim anlatmakla olmaz yani yaşamak lazım derim sadece Maç doksan dakka derdi Degerli Fevzi hocam

Comment

TECRÜBE HAYATTA YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMIDIR' Derdi saygı değer Fevzi hocamız bir nevi diğer arkadaşların dediği gibi hayata önde başlamak gibi birşey bu okuldan mezun olmak... Okulumuz kapanmış olabilir ama ben inanıyorum ki nerde olursak olalım hiç okul kapanmamış gibi birbirimize saygı ve sevgi hep devam edecektir... Bu devrecilikde disiplin için çoğu zaman gerekli bir kavramdı istenmeden gösterilen saygı gibi...

Comment

Working...
                            X