fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Bitki Ne Bitkisi Yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bu Bitki Ne Bitkisi Yardım

Merhaba bizim bahcemizde resimdeki gibi bir meyve yetisiyor ama biz ne oldugunu bilmiyoruz faydali birseymi zehirlimi lutfen yardım edin ilk basta at kestanesi sandık ama içi yapış yapış olan bir meyve ile karşılaştık

Cevap: Bu Bitki Ne Bitkisi Yardım

Meyveye bakınca kaymak ağacı meyvesine benziyor ama ağaç,yaprak ve meyvenin değişik resmi olsa daha iyi olurdu

Comment

Bu bir maklora (yalancı portakal) meyvesidir. Ağaçları Çit bitkisi olarak kullanılır.

Bu linkte de enteresan bir haberle karşılaştım. sizinle de paylaşmak istiyorum. Vatandaşı Hayrete Düşüren Meyve- Mail BOX - Gazetevatan

Demekki soru ehline sorulmazsa yada doğru yere sorulmazsa insanların başlarına neler gelebilir neler... Maklora meyvesini esrarengiz bir meyve olarak duta benzetmişler. Ne diyeyim???

Comment

makloranın diğer adı da "ayı dudu" olarak bilinir zaten

Comment

Konuları okurken farkettim. Sayın selsaraç hocamız cevabını vermiş. Beninde aklımda kaldığı kadarı ile Anavatanı ABD nin Missouri eyaletinin osega yöresidir. Dikenli bir bitkidir. Sık ekilirse çit olarak kullanlılr. Şu anda oturduğum köy kahvesinin önünde tek agaç olarak bulunmakta. Bir dalını yatay olarak çatı hizasında bağlayıp kalınlaştırmışlar. Çok koyu gölge yapmaktadır. Boy burada bulunan ağaçta 7-8 metre civarındadır.

Comment

Working...
          X