fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Bitki Olduğunu Anlayamadık

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hangi Bitki Olduğunu Anlayamadık

Merhaba.. Geçen sene evde limon çekirdeği ekmiştim, filizlendiler ama yanlarında kılıç şeklinde bir bitki daha çıktı, ne olduğunu bulamadık.. Birkaç aç önce de işyerinde limon çekirdeği ektim, limonlar yine filizlendi ama o kılıç şeklindeki bitkiden yine çıktı.. Acaba limonun bir türü müdür? İki farklı ortamda, limon çekirdeği ekip aynı bitkiyle karşılaşınca merak ettim.. Fotoğrafını ekliyorum.. Yaprağı yelpaze şeklinde, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim, iyi günlerClick image for larger version

Name:	10516854_759787277397181_3475727834712614728_n.jpg
Views:	1
Size:	62.3 KB (Kilobyte)
ID:	77879

Tahminen bir zaman birisi buraya hurma çekirdeği atmıştır. Hurma çekirdeği çok uzun zaman sonra çimlenir. Sizin ektiğiniz tohumların çimlenme zamanına rastgelmiş olmalı ki bu yaprakları görmüşsünüz. Bence bu fideye hurma olduğunu bilerek iyi bakın

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Tahminen bir zaman birisi buraya hurma çekirdeği atmıştır. Hurma çekirdeği çok uzun zaman sonra çimlenir. Sizin ektiğiniz tohumların çimlenme zamanına rastgelmiş olmalı ki bu yaprakları görmüşsünüz. Bence bu fideye hurma olduğunu bilerek iyi bakın
      evet hurma ekmiştim ama hiç aklıma gelmemişti, hurma filizi yazıp görsellere bakınca anladım, çok teşekkür ederim, iyi bakacağım tabii ki, sağolun

Comment

hurma çekirdeği ekmiştim böyle çıktı aynısı

Comment

Working...
        X