fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hydrangea hortensis ( Ortanca)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hydrangea hortensis ( Ortanca)

Bu konuda yorum yazmak veya bilgi eklemek için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Yazının bahcesel Bilgi hazinesindeki yeri: Hydrangea hortensis ( Ortanca)

Cevap: Hydrangea hortensis ( Ortanca)

merhaba,
    benim iki saksı ortancam var. keyifleri yerinde görünüyor. tomurcuklandılaar.. ama başka hiçbir çiçekte yok, bunlarımda böcekler var kafayı yiyecem. nereden geldi bunlar? ne yapacağım şimdii..

Comment

Cevap: Hydrangea hortensis ( Ortanca)

selam. kimse ilgilenmedi(!) ama ben düşündüm, evin en kuytu olduğunu bulduğum, batı yönündeki, akşam en kızgın güneşi alan balkonun girintisine kapı yanlarına aldım ortancalarımı.. çok güzel çiçeklendiler. biri kartopu gibi açtı. yeşil yeşildi çiçekleri. ben de bir şişeye sirkeli su yaptım ve sularken verdim. pempe pempe oldu çiçekleri. öteki gene sadece çiçek göbeği kaldı. bir kaç tane tam yaprak gerisi göbek açtı. o da öyle bir çeşit miydi bilmiyorum. hiç görmemiştim. üstelik üç ayrı köktü. hepsi aynı açtı. belki de hepsi aynı çeşitti. ayrıca yeri değişince güneşi biraz daha azalmış oldu diye belki de böcükler de gitti...

Comment

Ortancalar konusunda forum da diğer bilgi linki de yetersiz gibi geldi bana. Bu çiçekle ile ilgilenen pek yok galiba, zaten kim kaldı eski ortancacılardan

Comment

Working...
        X