fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUXUS (ŞİMŞİRLER) (BUXACEAE)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• BUXUS (ŞİMŞİRLER) (BUXACEAE)

Bu konuda yorum yazmak veya bilgi eklemek için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Yazının bahcesel Bilgi hazinesindeki yeri: BUXUS (ŞİMŞİRLER) (BUXACEAE)
  • Fidanligi.com

Cevap: BUXUS (ŞİMŞİRLER) (BUXACEAE)

Merhaba

Benim şimşirler ile ilgili bir sorum olacak. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bahçemde bulunan top şimşirlerin ki bunlar yarı gölge bir alanda bulunuyor. Üst yapraklarında sararmalar var. Yapraklar sararmaya başlayıp sonrada kuruyorlar. Bir türlü sebebini bulamadım. Gübre takviyesi ve budama yaptım ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Comment

Cevap: BUXUS (ŞİMŞİRLER) (BUXACEAE)

[quote=caeselpinia;37749]Merhaba

Benim şimşirler ile ilgili bir sorum olacak. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. bahçemde bulunan top şimşirlerin ki bunlar yarı gölge bir alanda bulunuyor. Üst yapraklarında sararmalar var. Yapraklar sararmaya başlayıp sonrada kuruyorlar. Bir türlü sebebini bulamadım. Gübre takviyesi ve budama yaptım ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.[/quot
      Merhaba...
      Daha önce şimşirler ile ilgili bir sorunum olduğunu yazmıştım. Şimdide bu şimşirlerin fotograflarını yolluyorum. Sanırım bir hastalık. Funguslarla ilgili. Ama tam anlamıyla çözemedim. Yardımcı olabilirmisiniz...

Comment

Working...
      X