Dün foruma üye olduğumda sanırım aceleden unutmuş olmalıyım.Uzunca bir metin hazırlamıştım aslında ama bir uyarıyla ilk forum aboneliğinde uymam gereken kurallar belirtildi ben de yanlış anlamış olmalıyım ki yazıyı kısalttım.
Magic garden ürünümüz Ege ünv. kanserojen olmadığına ve bitkinin fotosentezini etkilemediğine dair iki raporu olan bir boya.Çimler sarardığında boyanıyor ve çimler biçilinceye kadar yeşilliğini koruyor.Çim pasını engelliyor ve fazla sulamayı da ortadan kaldırıyor.Yğmur,kar ve sürtünmeden engellenmiyor her rengi yapılabiliyor.Bitki boyası ise 7 renk spray formunda.İstediğiniz ağaç ya da geniş yapraklı bitkilere atıpğ dekoratif görüntü veriyorsunuz.
LİNK VERMEMİN NEDENİ İSE TÜM FOTOĞRAFLARIN VE UYGULAMA RESİMLERİNİN OLMASIDIR FORUMDAN ADAM KAPMA AMACIMIZ DA YOKTUR.
KONSANTRE OLAN BU BOYA ÇİMİN SARILIĞINA GÖRE 1 BOYA 4 SUYA KADAR İNCELTİLİP PULVARİZATÖR İLE ATILIYOR. 1 KG İLE 12-14 M2 ALAN BOYANABİLİYOR.
SAYGILARIMLA.
İnanın hiç bir kötü amacım yok link vermekte.Dün ilk foruma yazı yazdığımda bir uyarı geldi ben de onu uzun yazdığımdan dolayı olduğuna yordum.Bu yüzden link verdim ki orada uygulama resimleri ve ürün tanıtımı olduğundan.Bilginize...
Adam gayet medeni bir şekilde, elinde bulunan yeni bir ürünün varlığından bahsediyor ve ürünü merak edenlerin bu konuda ayrıntılı bilgi alabileceği bir link'in varlığını duyuruyor. Bunda ne var? Niye hemen rahatsız oluverdiniz. Bu güne kadar onca Link verenler olmadımı? Verildide ne oldu? Niçin yeniliklere kapalısınız? Untmayın ki, yeni yeni şeylerin ortaya konulmasında, bir insan ve kurumun sadece eğitilmesi ve eğitim alması yetmez! Ayrıca Değişmek ve Gelişmek te gerekir. Yeniliklere ve Gelişime kapalı olduğunuz müddetçe, bilgileriniz ve aldığınız eğitimler hep havada kalacaktır. Böyle oluncada Havanda su dövmeye devam edilecektir. İran bile Uzay'a mekik fırlattı, biz hala yazıyoruz çiziyoruz. Uygulamaya gelince sıfır elde var sıfır. Uygulayacak adamlara bakıyorsun, uygulamada değil tembellikte yarışıyorlar adeta. Lafa geldimi hepsi laf ebesi, Uygulama ve çalışma oldumu hiçbirisi yok, kayıp! Çıldıracağım Arkadaş yaa..
beni anladığınız için çok teşekkür ederim.Gerçekten de link vermek sadece bilgilendirmek amaçlıydı.Burada her uygulamayı anlatmak her resmi tarif etmek mümkün olmadığından link vererek incelenmesi daha mantıklı.Adam kapmak da nedir onu hala anlayabilmiş değilim açıkçası.Ben burada Türkiyede yapılan bir işten bahsediyorum.Avrupada ve Amerikada bir sektör olan bu ürünün bizde de yapılabilir olduğunu bilgilendirmekti amacım....
Sayın Üyelerimiz, Ubeyd Beyin tepkisi bir derece doğru.
Bahcesel olarak her türlü yeniliğe, fikre, projeye açığız. Bunu her zaman ve zeminde söylüyorum.
Firmaların ticari mesajları forum içerisinde tepki alıyor. Değerli editörümüzün de tepkisi bu nedenledir. eğer Bir paragraflık bilgi yazılsa ve devamı aşağıdaki linkte denilseydi bu tepki verilmemiş olurdu diye düşünüyorum.
Ayrıca Bahcesel firmaların ihtiyaçlarını da düşünerek tasarlanmış ve BLOGSEL, İLANSEL, REHBERSEL servisleri tamamen firmaların kullanımına açılmıştır. Ancak tepki alırız düşüncesiyle zannediyorum firmalar özgürce blogsel de yazmaya çekiniyorlar. Bilenler yazıyor.
Sayın fsimsek, Bizim gibi firmaları düşünüp bu şekilde sınırsızca tanıtım imkanı sunan, geniş vizyonlu başka bir site biliyorsanız lütfen linkini buraya ekleyiniz.
Sayın Yetkililer,
İlginiz için çok teşekkürler.Her forumu açtığımda ve bahçesel linkini tıkladığımda bir mesajım olduğunu görüyorum ve heyecanlanıyorum.Fakat geridönüşlerin tamamı benim sadece verdiğim bir link ile ilgili.Bu konuyu 2 cevapta da yazdım.Uzunca bir metin yazmıştım fakat uyarı bülteni gelince sildim ve kısaca link verdim.Konu bu kadar.Açtığım konuya teknik ya da fikirlerinize ilişik ,ürünümle ilgili bir kısa mesaj alsaydım daha çok hoşuma gidecekti.Fakat tüm cevaplar aynı neden link verdim.Konunun hala burada olmasını hala anlayabilmiş değilim.Yine de ilginiz için teşekkürler.
Bahcesel olarak her türlü yeniliğe, fikre, projeye açığız. Bunu her zaman ve zeminde söylüyorum.
Firmaların ticari mesajları forum içerisinde tepki alıyor.Eğer Bir paragraflık bilgi yazılsa .....
BLOGSEL, İLANSEL, REHBERSEL servisleri tamamen firmaların kullanımına açılmıştır.
Sayın magicgarden, Biz hala orada değiliz. Yukarıdaki mesajımdan bazı satırları alıntı yaptım.
Sizden ricamız bu ürünü BLOGSELde yada burada tanıtmanızdır. Bunun için bir ücret istemiyoruz. bu isteğimizle hala linke takmış mı görünüyoruz? Ama ben istiyorum ki tüm yönleriyle ürünü tanıyalım. Kullanılmasını tartışalım. Başka bizden ne bekliyorsunuz... Tanımadığımız bir ürün için soru soramayız ki...
Güzel bir ürün gibi görünüyor...Bunu yayma olasılığınız var mı? Sadece ege bölgesi ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum.Umarım Türkiye'nin her yerinde rengarenk bahçe görüntüleri oluşur.Bilgi için teşekkür ederim.
Güzel bir ürün gibi görünüyor...Bunu yayma olasılığınız var mı? Sadece ege bölgesi ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum.Umarım Türkiye'nin her yerinde rengarenk bahçe görüntüleri oluşur.Bilgi için teşekkür ederim. Sayın whitekristal.. Ürünümüz bir emek ürünü arge ürünü..Bu ürünü Türkiye de yapan yok desem yeri var.Sadece 1 ürün var o da sulanınca akıp gidiyor.Biz bu ürünü yaymak için çok mücadele veriyoruz.Reklamlar,ilanlar tv canlı yayınları...Ürünü alan müşterilerimiz çoğalmakta ve yayılmaktayız.Bizi internet üzerinden bulan çok müşterimiz oldu ama amacımız ihracaat yapabilmek ve ekonomiye faydalı olmak.Çünkü yurtdışında özellikle Rusya,Ukrayna GİBİ ÜLKELERDE STADLAR VE YEŞİL ALANLAR SÜREKLİ BOYANIYOR.Ve bu ürünleri Türkiye den gönderen ithalatçı firmalar var.Ama onlar da Almanya dan alıp tekrar Rusya ya gönderiyorlar.ÇİM boyasının her rengini yapabilme olanağımız var..ve bu ürün %100 Türk hiç bir hammaddemiz dışarıya bağımlı değil.İnşallah temennileriniz doğrultusunda yayılırız .İlginiz için çok teşekkür ederiz....
Comment