fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kışın da yeşil bahçe istiyorum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Kışın da yeşil bahçe istiyorum

Merhaba,İstanbul Üsküdar da yaklaşık 60-70 m2 lik bir bahçem var.Ancak bahçenin arkası yüksek bir tepe ve ağaçlarla kaplı.Bu yüzden yazın yeterli güneş almasına rağmen kışın aylarca güneş almıyor.Baharda ektiğim çimler yazın sonuna kadar iyi gidiyor ancak kışla birlikte yağışların da etkisiyle önce zayıflıyor sonra tamamen kayboluyor, her yeri de yosun kaplıyor.3-4 sene önce ektiğimde kullandığım çim tohumu yanılmıyorsam mommersteg idi.Ve bir iki sene kışında yeşil kaldı.Ancak geçen sene ektiğim kışı çıkarmadı.Bahçemize arada bir çıkıp çime basıyoruz, hem buna hemde özellikle kış gölgesine dayanacak bir çiz tohumuna ya da başka bir basmaya dayanılı örtücüye ihtiyacım var.Dikondra tavsiye ettiler ancak basmaya dayanılı değilmiş, tavsiyelerde bulunacaklara şimdiden teşekkürler.....
  • Fidanligi.com

Cevap: Kışın da yeşil bahçe istiyorum

İstanbul Örnek mahallesinde Ali Fuat Çebesoy isminde bir ilkokul var. Bu okulun spor salonu altında Veteran Masa Tenisi derneği faaliyetlerini sürdürüyor. Bu derneğin yan tarafında dernek üyelerinin faydalandığı bir bahçe var. Arkadaşlarım bu bahçenin daha canlı, daha yeşil ve bitkilerin daha sağlıklı olmasını benden rica ettiler. Ben de yaz başında World humus leonartid uygulaması yaptım. Geçtiğimiz yaz ve bu kışı yemyeşil bir bahçe görüntüsüne sahip olduk. Ataşehir park bahçeler müdürü derneğimizi ziyarete geldiğinde bahçemiz için (benim buraya yapacak hiç bir şeyim yok) dedi. Arzu edenler burayı ziyaret edip görüntüyü kendi gözleri ile görebilirler.

Comment

Cevap: Kışın da yeşil bahçe istiyorum

ellerinize saglık bakım güzel yapılmış

Comment

Working...
      X