fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

armut yetiştiriciliği deveci armudunun iç anadoluda(niğde)bölgesinde yetişme ????

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• armut yetiştiriciliği deveci armudunun iç anadoluda(niğde)bölgesinde yetişme ????

armut yetiştiriciliği hakkında!deveci armudunun içanadoluda(niğde)bölgesinde yetişme imkanı nedir.bu bölgede bu çeşitle kapama bahçe kurulabilrmi rizikoları varmıdır.teşekkürler
  • Fidanligi.com

Nigde Elma'nın merkezi sayılır. Bu bölgede çok güzel armut bahçeleri var. Endşelenmenize gerek yok.

Comment

deveci armudu bildiğim kadarıyla daha çok bursa ve çevrelerinde yetiştiriliyor.bu bölgede bahçeerde armut ağaçlrı var .çokta güzel kaliteli oluyor fakat bu çeşit için?asıl önemli olan getirisi nasıl.25 dekar kapama bahçe yapmak istiyorum karasızım.elmamı,armutmu ,cevizmi?ceviz diyorum herkes ceviz bahçesi kuruyor ve azımsanmıyacak büyüklükte bahçeler 1000-1500 dekar keza elmada da durum aynı ağaçlar meyavaya yattığında şu anki arz talep dengeleri ozaman nasıl olacak.ters istikamete dönerse emekler boşa gitmiş olacak.o saatten sonrada atsan atılmaz satsan satılmaz para da kazandırmayında zevk alınmaz .pazar payı nedir ,pazarlama imkanları nasıl,yatırım maliyetleri,devlet desteklemeleri.bu çekimsemelerimin doğrultusunda bilgilendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Comment

ortalama dekar başına verim ve maddi getirisi nedir.3 meyve türü içinde.özellikle bu konda ki bilgileri yetiştiricilik yapan arkadaşlardan faydalanmak istiyorum.

Comment

Working...
        X