fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çim öncesi ilaçlama...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çim öncesi ilaçlama...

merhaba bahçeme hazır çim döşeyeceğim. toprağı tesviye ettim yeni toprak getirmeden önce yabani ota karşı ilaçlamak istiyorum hangi ilacı nasıl bir yöntemle kullanmalıyım. yeni getirdiğim toprağa da uygulamalımıyım... burda yabani ot tüm bahçelerde büyük dert..

bird funda toprağı getiriyorum rulo çimin altına acaba uygun mudur? şimdiden cevap veren tüm dostlara teşekkür ederim.

Cevap: çim öncesi ilaçlama...

YAŞANABİLİNİR ÇEVRE İÇİN ÖNCE ;PEYZAJ
    merhaba yeni üye oldum iletiniz agustos ayına ait.öncelikle bu tarz calışmalarda bahceniz hangi bölgede hatta il bazında bile nerde oldugu çim ekim tarihi bakımından önemlidir.bahceniz gerci hazır çim düşündüğünüzden bu tarih pek sıkıntı olmayacaktır deneyimlere dayanarak söyleyecek olursam TORDON marka ilac ile suni gübre cok az ama azotu topragı karıştırıp karışı m hazırlayıp hazır çimin altına sermekte fayda vardı.Şayet çimi serdi isenizde çimleriniz belli kök yapısına geldiyse bunuda çim biçme işlemi yaptısanız tamam demektir,geniş yapraklı yabani otlar için TORDON İLACINI tavsiye ederim.çim ayırıcı herbisit olarak isteyiniz.ve tüm alana pompa ile sıkın alana 2 gün su vermeyelim kurumaları 4 gün sonra görüp sahadan uzaklaştırmalıyız
    saygılar..

Comment

Cevap: çim öncesi ilaçlama...

Selamlar önce temiz ve yeşil bi çevre oluşturma çabası içinde olduğunuz için teşekkür ederim bahçenize 5-6 kg di amonyum fosfat ve nh4 formunda azotlu gübreden 6-7kg karıştırarak toprağa serpiniz toprakla karıştırıp biraz ıslatırsanız çimin köklenmesini artırır ve kökü sağlam çıkar..........

Comment

Working...
      X