fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bonsai hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• bonsai hakkında

Sayın Uzmanlarım,
    Bonsai yeni bir konu Türkiye için ve yavaş yavaş meyvalarını veriyor ve insanlar bonsai ile ilgilenmeye başlıyor.Acaba uzman kişiler olarak bonsai de kullanılan ağaçlar ile ilgili bir liste ile bu konuya başlasanız,sonra bonsaide kullanılan ekipmanları
    sıralasanız,sonra bonsai yapım tekniklerini sıralasanız,sonra
    yapılmış bonsai örneklerini fotoğraflarla konu başlığı altına koysanız? da ilgilenenler,bizler de var ise sorulacak sorularımızı
    sorsak, bonsai yapan arkadaşlar fotoğraf gönderse ... Ne iyi olur
    değilmi.(Evet dediğinizi duyar gibiyim.)Haydi bismillah deyip başlıyalım .Hoşçakalın.
  • Fidanligi.com

Cevap: bonsai hakkında

bu siteye üye olmamın sebebi bir ödevim hakkında araştırma yapmak botanik dersinde hocamız herkestn ödev yapmasını istemişti bende bu ödevimin konusunu bu siteye sordum ve bir arkadaş sğolsun çok yardımcı oldu ve bonzaileri araştırmamı söylemişti o zaman o kadar çok dikkatimi çekti ki bonzailer hakkında harika resimler konular bulmuştum ve ödevimi kendi el yazımla gece saat 1 lere 2 lere kadar hazırladım ve teslim ettim ve o dersten kaldım=) o zamandan beri bonzai görmek istemiyoooommm=) kalma sebebimde hocanın notları karıştırmış olması ve hemen akabinde okuldan ayrıldı ve ben itiraz süresini kaçırdım byük haksızlık yha herkes geçti ben kaldım..

Comment

Bence de, bu konu için özel bir başlıkla, tecrübeli kalemleri göreve davet ediyoruz.

Comment

Bonsai denince aklıma C vitamini ve limon geliyor arkadaşlar. ne alaka demeyin çoooooooooooooooooooooook alaka çünkü bonsai mantığında tamamen c vitamini vardır çünkü c vitamini büyümeyi durduru dayanıklılığı ve esnekliği arttırır. Bu Türkiye için yeni bir konu değil müşteriler için yeni bir konu. Bu japonlardan kalmış bir ekol çünkü adamlar balkonda 5 metre çam yetiştiremezler zaten evleri küçük haliyle küçük bitki yetiştirmeleri gerekiyor onlarda bitkiyi küçültüyorlar. Bütün ladin (doruk ağacı ) türleri rahatça kullanılabilir. saygılarımla

Comment

Working...
        X