fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dünyada Bir İlk

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Dünyada Bir İlk

Merhaba Arkadaşlar. Ben dünyada bir ilk olan uygulamadan bahsedeceğim. Bir Gemi içerisinde denizin ortasında alabalık yetiştiriciliği yapılıyor. Ve tutarsa çok verimli olacağı söyleniyor. Umarım başarılı olur. Ayrıca türkiyede güzel bir uygulama daha. Kırsal alandaki genç bayanlara yöelik 10 aylık Organik Arcılık kursu düzenleniyor. Ve başarılı gidiyor.

Cevap: Dünyada Bir İlk

ne güzel bir haber...

Comment

Bende gemi içersinde seracılıgı tasrlıyordum çokdan beri

Comment

alabalık tuzlu suya girdiğinde adı değişip somon oluyor. ve bu da uygulanan bir yöntemdir. ilk değil karadenizde bunun örneklerinin olduğunu biliyoru. ayrıca norveç somonu olarak satılan somonlar da çiftlik somonu dur.

Comment

gemi içerisinde seracılık mı çok zor gibi ama neden olmasın değill mi?

Comment

bence süper olur. iklim uyumsuzlugu ve yer sıkıntısı da olmaz

Comment

evet denızde seracılık yer sıkıntınız olmaz fakat denızlerımızın temızlıgı için sıkıntılı olur gıbıme gelıyor..
              denızde de bır hayat var bunu da goz onunde bulundurmanızı onerırım..
              yoksa iyi bır plan projeyle denızde seracılık olur olmaz degıll..
              simdiden ii calısmalar

Comment

nasil bir sistem tasarladiginizi bilmiyorum ama bildigim asyada goletlerde bu sistem uygulaniyor ve ozellikle su ici bitkilerin yetistirilmesi ve suyun uzerine kurulmus sal sistemleriile bayagi basarili olduklarini arte televizyonunun vermis oldugu belgeselde gormustum ancak denizde tatli su bulmak biraz zor is gibi

Comment

yurdumuzun 3 tarafı denizlerle çevrili olması denizlerimizden nasıl faydalanırız ve niye daha iyi faydalanmayalım?Sorusu hep aklımızda ama balıkçılık tamamda sebze yetiştiriciliği ancak uzun zaman denizde kalan ve bol ucuz tatlı su üretebilen gemilerde kendi ihtiyacını karşılamak üzere yapilan önemli bir çalışmadır ama ekonomik olduğu hakkında önemli kuşkularım var.su temini bile başlı başına maliyetli bir iş.

Comment

Gemide balık yetişticiliği işine sıcak bakmıyorum.Dört tarafı denizlerle kaplı olan ülkemizde,öncelikle sahil balıkciğı ve akarsularımızda tatlı su balıkciğı yetiştiriciliği yapmak varken ? Bayanlara yönelik arıcılık kursuna sevindim.Böyle bir projede TEMA 'dada var camili yöresinde Arı ve Ana arı yetiştiriciği çokda başarılı oldular.Bumu düzenleyenlere teşekkürler

Comment

Abi bırakalım uçmayı yeryüzünde imkanlar varken kullanmayıp denize yok marsa felan gitmek hani biraz daha uçuk fikirler ama kenan abi olayı güzel noktalamış. Beyler saygıdeğer büyüklerim yürümeyi bilmeden hiçbir kuş uçamaz saygılarımla S.Çakır

Comment

Tabiatçı abim dünyada ekolojik sistemde insan olmasa dünya dengesi hiç bozulmuyor ya ona ne dersin
                        slm dua

Comment

Sn Kardelen Haklısınız.eğitimsiz,cahil ve insan olmanın erdemine ulaşmamış,insanlar tabiat'ın dengesinide bozar.başka şeyleride.Ama gerçek manada insan dünyayı cennet eder.Bütün semavi dinlerin amacı iyi insan yetiştirmektir.Eğitime verilen bütün sermaye ve emekler boşa gitmez.Cehalet insanlığın baş düşmanıdır.Tabi her konu için bu geçerlidir.Tabiatda dediğiniz gibi herşey kendini yeniler ama,Rabbim insanı hükümdar kılmış.Adil olsun İNSAN OLSUN,erdemli olsun diye .Bu konu fazla uzayacak,siz İSTABUL'dasınız ben ANADOLU'da yet yakın olsa buluşur bir acı kahvenizi içerdim.Ayrıca BAHCESELgibi bir siteye üye olanlar zaten belli noktaları aşmış insanlardır.aslında hepimiz yaşadığımız dünyayı daha güzel ve yaşanır hale getirmek için uğraşı vermekteyiz,size kolay gelsin.tüm siteye bu uğraşıları için teşekkürler,selamlar

Comment

Working...
                          X