fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu çatılar bir başka

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bu çatılar bir başka

Bir villadan daha pahalı. Gökdelen tepelerindeki çatı katları artık çok farklılaştı.

New York'un cennet çatıları

Gökdelenleriyle ünlü kent, New York'ta birkaç yıldan beri çatı katlarının terasları yemyeşil olmaya başladı. Tabii, bu kolay iş değil. Ama yeşil özlemiyle yanıp tutuşanlar, çatı katlarında bahçe keyfi yaşamak için uğraş veriyorlar.

Çatı katı teras bahçeleri artık bir sektör haline geldi. Bu işi yapan şirketler ise müşteri sıkıntısı çekmiyor. Peyzaj mühendisleri, botanik uzmanları, işte bu yüzden çok önemli hale geldi. New York'ta başlayan bu trend, Paris ve Tokyo'da da yükseliyor.

Cevap: Bu çatılar bir başka

Selami bey bende bu konuyla ilgili türkiyede ilk olan güzel bir kitap var ilgileniyorsan inceleyebilirsin benim 3 yıldır üzerimde çalıştığım bir konu bu ama türkiyede bunu yapan yok gibi. saygılarımla

Comment

Onduline avrasya bu işi yapıyor her türlü malzeme teminini yapıyorlar. Ayrıca çatı bahçesi yapımı için ekip aranıyorsa istihdam edebiliriz.

Comment

merhaba kardelen aslında ülkemizde tam anlamıyla ilgilenme degil tam olarak hakkı verilmiyor.sizdeki kitaba bakmak veya incelem sansını nasıl yapabilirim

Comment

ben beykoz fidanlığındayım buyrun beklerim

Beykoz korusunun ve beykoz itfaiyesinin tam karşısı

Comment

sayın kardelen bu konudaki özet görüşlerinizi burada paylasırsanız seviniriz.........

Comment

merhaba ben peyzaj mimarlığı öğrencisiyim ve bir konuda bilginize ihtiyavcım var.
              istenbul bölgesi baz alınarak 30*50m bir merkezi binanın çatı bahçesi tasarlamam isteniyor tasarmı yaptm ama o bölge ve çatı bahçesinde kullanabileceğim bitki türleri hakkında çok bilgim yok. bilgilerinizi ödevim ve bu konuda gelişmem için paylaşırsanız çok seviniri.
              teşekkür ederim..

Comment

Working...
              X