Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Topraksız Tarım ürünlerinin fayda ve zararlı yönü

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Arkadaşlar mevcut topraklarının suyumu çıktıda, tarımsal ilgi alanlarınız değişyor, insan beslenmesinin genleri toprağa dayalı beslenme yapılanması içinde olduğundan bu uygulamada bırak tarım yapmayı, balık yetiştirmeninde doğallığını da tartışmamız gerekmektedir.

Bu çalışmalar bence insanın kültre alma çılgınlığının bir yansıması ile sağlıklı beslenmede masumca genetiği ile oynamadan başka bir şey değildir.

Ben bir toprak sever olduğumdan bu uygulamaları kabul etmiyorum, ama her görüş tartışmaya açık olarak sorgulanırsa, hobi ile ticari anlamdaki gerçeler bize göre hangisi içinde olacağımızıda belirliyecektir.
    Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

cehaletin yüze vurumu

ERAY-Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar mevcut topraklarının suyumu çıktıda, tarımsal ilgi alanlarınız değişyor, insan beslenmesinin genleri toprağa dayalı beslenme yapılanması içinde olduğundan bu uygulamada bırak tarım yapmayı, balık yetiştirmeninde doğallığını da tartışmamız gerekmektedir.

Bu çalışmalar bence insanın kültre alma çılgınlığının bir yansıması ile sağlıklı beslenmede masumca genetiği ile oynamadan başka bir şey değildir.

Ben bir toprak sever olduğumdan bu uygulamaları kabul etmiyorum, ama her görüş tartışmaya açık olarak sorgulanırsa, hobi ile ticari anlamdaki gerçeler bize göre hangisi içinde olacağımızıda belirliyecektir.
      İnanın yazmadan edemeyeceğim. Yani tam olarak cehaletin yüze vurumu. Nedir bu onun bunun suyu mu çıktı da yeni icat çıkartıyorsunuz görüşü. Cahil bilmediğinden korkar!!! Bu arkadaş cahil olduğu için hemen böylesi tekniklere ön yargı ile saldırır. Toplumdan kısa bir örnek vereyim. İkinci el küçük motorlu mesela bir opel corsa bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek iken neden daha üst model daha pahalı passat vb araçları ister ve alırsınız. İşte topraksız tarımda bunun gibidir. Birisi ihtiyaca yöneliktir diğeri konfor kalite ve güvenliktir. Senin mantığınla dağların suyu mu çıktı da topluma karıştın arkadaşım. Git uzaklara ve bizi bu cahil fikirlerinle kirletmeden dağlarda yaşa.

Comment

Working...
      X