arkadaşlar ben badem fidanı temin etmek istiyorum bana nasıl yardımcı olursunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
badem fidanı
Collapse
X
-
Cevap: badem fidanı
ilginiz için teşekkürler eskişehirdeyim seyitgazi ilçesi öncelikle 2 dönüm yerim var bu yerin yarısına badem fidanı diktim 30 fidan civarı aryıca 12.5 donüm bi yerim daha var burayada badem fidanları dikmek istiyorumyaklaşık bi 60 70 sayfalık arastırma yaptıp bademin nasıl yetiştigi bakımından hasatına kadar ezberledim tek sorum çeşitler hakkında çeşitli sitelerde çeşitli yazılar var hiç biri birbirini tutmuyor bi çeşit erkenci diyor aynı çeşit için gecçi diyor aynı çeşit için kisi bir çeşitle tozlanır diyor kimiside o çeşitle tozlanmaz diyor tereddütüm bundan ibaret ilginiz ve paylaşacagınız bilgiler için teşekkürler
Comment
-
ilginiz için teşekkürler eskişehirdeyim seyitgazi ilçesi öncelikle 2 dönüm yerim var bu yerin yarısına badem fidanı diktim 30 fidan civarı aryıca 12.5 donüm bi yerim daha var burayada badem fidanları dikmek istiyorumyaklaşık bi 60 70 sayfalık arastırma yaptıp bademin nasıl yetiştigi bakımından hasatına kadar ezberledim tek sorum çeşitler hakkında çeşitli sitelerde çeşitli yazılar var hiç biri birbirini tutmuyor bi çeşit erkenci diyor aynı çeşit için gecçi diyor aynı çeşit için kisi bir çeşitle tozlanır diyor kimiside o çeşitle tozlanmaz diyor tereddütüm bundan ibaret ilginiz ve paylaşacagınız bilgiler için teşekkürler
Comment
-
Sn Mithat Karaca:Analadığım kadarı ile epeyce yol almışsınız ve araştırıcı bir kişiliğe sahipsiniz.Kimseyle alavarem yok! Fidan üreticiside değilim,dürüst fidancıları da tenzih ederim.Ancak şahit olduğum bazı hadiselere de üzüldüm.Benim size önerim yeni oluşturacağınız bahçenizi,Badem çekirdeği dikerek oluşturmanızdır.Mümkünse biraz fazla çekirdek kullanıp seyreltme yaparsınız,yada fidan olarak değerlendirebilir,yada satarsınız.Bu Çöğürlere ileride hoşunuza giden çeşitlerden aşı yaparak kaliteli badem'lik oluşturabilirsiniz.Tozlaşma işine gelince ki o iş benim uzmanlık alanıma girmekte;Bademliğin alanınına göre,Bal arısı koyarak hem tozlaşma problemini halleder hemde bal gibi bir besin maddesini üretmiş olursunuz.Daha fazla atyrıntı için:MSN Adresim:[email protected] yada 05428435021 No'lu cep telefonunu arayabilirsiniz.Üretim yapacak her insanımızın yanındayım.Kolay gelsin,başarılar dilerim.Esen kalınız.
Comment

Comment