arkadaşlar benim adım mustafa kendim trabzonluyum agaçlarla ilgilenmeyi cok seviyorum kendim istanbulda yaşıyorum benim sizden ricam maviladin konusunda bana yardımcı olmanız amarikada tanıdıklarım var almanyada ise akrabalarım var onlarla irtibata geçtim özellikle amerikadakilerle maviladin tohumu göndericekler bana ama ben bunları kendim yetiştirmek istiyorum evimizin önünde komşumuzun büyük bi bahcesi var ondanda izin aldım şimdi ise sorum ben bu tohumları cıkartıktansonra nelere dikkat etmem gerekir bide kalem diye bişeyler duydum fidanı yerinden sökmekiçin bunu nerden temin edebilirim elimde koyun gübresi ve güvercin gübresi mevcut bunlarıda kullanmak istiyorum ve ben bunları tenekelerde yada büyük saksılarda yetiştirmek istiyorum vebunlar bu şartlarda büyüme gösterirmi bahce büyük 2000 ila 2500 arası yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
maviladinle çok ilgileniyorum ama ögrenmem gereken çok şeyvar bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Collapse
X
-
Cevap: maviladinle çok ilgileniyorum ama ögrenmem gereken çok şeyvar bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Mavi ladin yetiştiriciliği için https://gardensel.com/tr/ linkini inceleyiniz ve yukarıdaki hızlı arama sistemini kullanarak daha fazla bilgiye ulaşacaksınız.
Fidan sökmek için kalem tabirini yeni duydum.
Gübreler yanmış gübre olursa kullanın.
-
Cevap: maviladinle çok ilgileniyorum ama ögrenmem gereken çok şeyvar bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Bahsettiğiniz kalem aşı için kullanılan aşı kalemidir muhtemelen.Fide sökümünde kullanılan böyle bir tabir yok.
Comment
-
selamlar ben mavi ladin yetiştiriciliği düşünüyorum ama yetiştirdikten sonra bunları toptan nasıl ve kime satabiliriz
yardımcı olursanız sevinirim
Comment
-
İYİDE BU MAVİ LADİN NETTE ANLATILDIĞI GİBİ BALLI BİŞİ OLSA EMİN OLUN SİZE KOYMAZLAR ONUN BALINI BÜR SÜRÜ FİDAN YETİŞTİRİCİ ŞİRKETLER VAR BİR SÜRÜ FIRSAT PEŞİNDE OLAN ZENGİN ÇİFTÇİLER VAR EMİN OLUN O KADAR GETİRİSİ YÜKSEK BİŞİ OLSA SİZE KALMAZ BİRDE BENİM ÖĞRENDİĞİME GÖRE BAYA GEÇ VE ZOR BÜYÜYEN BİR AĞAÇMIŞ BENCE İYİ ARAŞTIRIN GÜVERCİN GÜBRESİ İLE KOYUN GÜBRESİ İLE O İŞ OLMAZ ÖLE BİŞİ OLSA BİZİM TARLADAKİ HER AĞAÇ NORMALİNİN İKİ KATI OLMASI LAZIM HERŞEY SUNİ GÜBREDE VE YAPRAK GÜBRELERİNDE VE HORMONDA
Comment

Comment