fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tohumdan ağaca

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• tohumdan ağaca

değerli arkadaşlarım özellikle tohumdan servi ve mazı üretmeye çalışıyorum bunuda deneme yanılma yoluyla yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor bu işin muhakkak bir tekniği vardır.örneğin tohumlar hangi ay toplanacak ve hangi ay dikilecek bu işi balkonda yapıyorumgüneş ortamı nasıl olacak,bazen aynı saksıda 3-4 adet çıkıyor bazen boş kalıyor yaptığım bu amatör işten en iyi verimi nasıl alabilirim teşekkürler
  • Fidanligi.com

Cevap: tohumdan ağaca

sizinle aynı sorunu yaşıyorum ama bu sitede bizim sorunumuza cevap yazacak özveri sahibine rastlamak çok zor olacak galiba.bize cevap vermezler çünkü bu bir meslek sırrı diye düşünürler . bu yüzden de bu ülke gelişmez..iyi ki batılılardaki bilim düzeyi bizde yok eğer olsaydı tüm dünyayı meletirdik.

Comment

teşekkür ederim osman bey ben yaklaşık 5 senedir bu işle uğraşıyorum ama bu işin eğitimini almak başka elbette bu süre zarfında öğrendiğim pek çok şey oldu insanların bilgilerini paylaşıp yeni şeyler öğreneceğini düşünüyorum

Comment

ön yargılı olmamamak lazım illaki cevap veren olur sıze tohumların toplanma zamanı eylül ekim ayıdır bıldıgım kadarıyla tohumun cınsıne gore ekım ayı vardır.marvi serviyi yeşil serviyi martta bıle ekebılırsınız gereklı ortamı sagladıktan sonra şubatta bıle ekebılırsınız ben şubatta ektım altuni mazı tohumdan 15 kadarı hala duruyor hayattalar

Comment

teşekkür ederim

Comment

teşekkürler memnun oldum

Comment

Working...
            X