ARKADAŞLAR BEN HÜNNAP FİDANI YETİŞTİRİCİSİYİM VE HÜNNAPI TANITMAK AMAÇLI KONU AÇIYORUM İLGİLENEN VE MERAK EDENLER YAZABİLİR RESİMLERİ GÖRMEK VE DİĞER BİLGİLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMDA www.hunnapci.com EDEBİLİRLER SAYGILARIMLA
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hünnap fidanı yetiştiriciğliği
Collapse
X
-
Cevap: hünnap fidanı yetiştiriciğliği
selamlar öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.bende Antalyanın Gazipaşa ilçesinde hünnap fidanı yetiştiriciliği ve pazarlaması ile meşgul oluyorum.yalnız bizim fidanlarımız halk arasında aşılı diye bilinen iri meyvalı (yumurta büyüklüğünde) olan cinsten.ihtiyaç durumunda kargo ile gönderebiliriz.ilgilenenlerde sahibinden.com da fotolarda mevcut.saygılarımla TLF 0 533 550 99 74
-
İBRAHİM BEY BİZDEKİ HÜNNAPLAR AŞISIZ DOĞAL HÜNNAP GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMEMİŞ HÜNNAP İHTİYACINIZ OLURSA www.hunnapci.com adresinden iletişime geçebilirsiniz
Comment
-
ben hünnapı daha önce hiç duymadım nasıl bir ağaçtır?ally20_20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARKADAŞLAR BEN HÜNNAP FİDANI YETİŞTİRİCİSİYİM VE HÜNNAPI TANITMAK AMAÇLI KONU AÇIYORUM İLGİLENEN VE MERAK EDENLER YAZABİLİR RESİMLERİ GÖRMEK VE DİĞER BİLGİLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMDA www.hunnapci.com EDEBİLİRLER SAYGILARIMLA
Comment
-
çelikleme yolu ile tutuyor ama çok odunsu olduğu için çok zayi oluyor ben akdeniz ikliminde denedim sonuç 100/10 felan malum buralar çok sıcak iklim su kaybı daha fazlakaraselvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHünnap dalından tutarmı ?
Comment
-
www.hunnapci.com benim adresimdir yardımcı olabilirim bütün iletişim bilgilerim orda yazmaktadır
Comment

Comment