fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇOCUKLAR İÇİN MEYVE AĞACI YETİŞTİRME OYUNU

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ÇOCUKLAR İÇİN MEYVE AĞACI YETİŞTİRME OYUNU

Merhablar, ben güzel sanatlar üniversitesi endüstri ürünleri tasarımı öğrencisiyim ve çocuklar için bilgilendirme amaçlı tasarladığım bir ürünümün üzerine lcd ekranda oynayabileceği meyve yetiştirme ağacı konseptinde bir oyun tasarlamak istiyorum. Oyunun gerçeğe uygun olması için sizden bu konuda bilgi almamın doğru olacağını düşündüm. Acilen yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bu ürünümle bir tasarım yarışmasına katılmayı planlıyorum.

Ekranda 6 adet portakal ağacı yetiştirme ve belirli aralıklarla bu bahçenin zarar görebileceği etkenlerle (Aşırı su birikmesi, ağacın kuruması, susuz kalması veya çekirge istilasına maruz kalması vb.) oyunu zorlaştırma konsepti üzerine kurulu bir oyun hazırlamayı düşündüm. Ağaçları zamanında sularsa , ilacını verirse vb. doğru bir şekilde meyvelerini yetiştirirse puan kazanacak bunları yapmazsa puan kaybedecek.

Sizlerden yardımınızı beklediğim husus ilk aşamadan yani toprağın sürülmesinden başlayarak son aşamaya yeni ağaçların meyve vermeye başlaması aşamasına kadar geçen sürede ne gibi işlemler yapılıyor kısa özetlerle yazarsanız ben ona göre grafik tasarımlarını hazırlayıp oyunu oluşturucam. Örneğin ilk olarak toprağı kazma sonra 1 metre arayla fidan dikme vs gibi.Tabi detaylı olursa daha iyi olur. Ve bu ağaçlara zarar veren olaylar etkenler nelerdir oyuna eklemem için o konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.

Baştada sölediğim gibi çocukları bilgilendirme amaçlı olmasını istiyorum yoksa gelişi güzel bir oyun hazırlayıp hiç meyve yetiştiriciliğiyle alakası olmayan bir formatlada yapılıabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Fidanligi.com

Cevap: ÇOCUKLAR İÇİN MEYVE AĞACI YETİŞTİRME OYUNU

https://gardensel.com/tr/ BURAYA BAKINIZ

Comment

Working...
    X