fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Köklendirme makinası :)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Köklendirme makinası

karaselvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende sarı alacalı su sediri leylandi yada kara selvi dene sonuçları karşılaştıralım kardeşim olurmu fotoğrafları bekliyorum.

inanki bu saydığın ağaçların hiç birini bilmiyorum duydum ama belkide görmüşümdür ama bilmiyorum ben gül ve asmayı kastettim

Comment

Aha saçmaliginda bu kadari olur.Seni nasil koklendirecek arkadas.(kara selvi)

Comment

Toprakla uğraşmaya devam edersem bu gidişle bende köklenecem

Comment

Mini seramın üzerine telden bir kafes yaptım Naylon yerinede streçh kullandım çok hoş görünüyor.

Bazı sorunlarım var. Ternostat 3 derece falan far yapıyor. yani 20 ye ayarladığımda 17 ve 23 derece arasında gelip gidiyor ama bu toprağa nasıl yansıyor bilmiyorum. Derece koymam gerek.

İkinci sorun oda içinde ışık yetersiz geliyor. dışarı çıkarsam yer musait değil. ısıkaybıda dışarıda daha fazla olacak.

üçüncüsüde nem bazı çelikler çürür gibi oldu nemmi sabit tutmak gerek.

Ne zor işmiş bu ya..

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            inanki bu saydığın ağaçların hiç birini bilmiyorum duydum ama belkide görmüşümdür ama bilmiyorum ben gül ve asmayı kastettim
            Eşkiya kardeş googleye yaz isimleri resimleri çıkar. Ama hiç bilmişyorsan mezarliğa git ordan uzun yaz kış koyu yeşil sutun gibi uzun kara selviler vardır onlardan çelik al onu dene bende deneyeceğim.

Comment

Eşkiya kardeş googleye yaz isimleri resimleri çıkar. Ama hiç bilmişyorsan mezarliğa git ordan uzun yaz kış koyu yeşil sutun gibi uzun kara selviler vardır onlardan çelik al onu dene bende deneyeceğim.
              arkadaşım mezarlıktan çelik alamam ters olur allah muhafaza ama o dediğin ayaçlar çelikle üretiliyosa ben öle işleri severim bi araştırayım netten bakarım uyarsa çoğaltırım veya denerim ama zaten bizim buralarda parklarda farklı ağaç çok ve büyük bi park daha var ilçede orda farklı çam türü çok ordan yine bulurum ama mezarlık ters biz mezarlıktan meyve alıp yemeyiz bile:

Comment

Bırak bu hurafeleri tamam meyve yenmez ama çelik alınır ya nolacak.
                mezarlığın kenarlarına dikilir o ağaçlandırma için. Parklara en çok dikilen ağaçlardan çelik al belki satarsın. Geçen gün fidanlığın birinden pitos sordum 30.00 tl dedi. Taflanda çok kullanılıyor.

Comment

hangi ağaçlar çeliten üretiliyo onu bilmiyorum tam olarak tek bildiğim asma ve gül yaprağını dökmeyen ağaçlarda çelikten üretile bilirmi?

Comment

Tabiki öretiliyor tohumdan üretmekle başmı olur.

Comment

tamam arkadaşım çok saol bi ara deneyeyim hangilerini ürete bileceğimi araştırır bulurumda zaten çok sağolXD

Comment

fotoğraftaki senmisin

Comment

Araştırırken ilginç bir şey bulursan banada haber vermeyi unutma Peyzajda genelde budanmaya ihtiyaç bırakmayan bodur herdem yeşil bitkiler aranıyor.

Evet resimdeki benim ama resim çok küçük tanınacak mesafede değil.

Comment

Araştırırken ilginç bir şey bulursan banada haber vermeyi unutma Peyzajda genelde budanmaya ihtiyaç bırakmayan bodur herdem yeşil bitkiler aranıyor.

Evet resimdeki benim ama resim çok küçük tanınacak mesafede değil.
                            ewet resmin çok küçüktü

peyzaj aslında bu kelimeyi ilk defa burda duydum daha önce hayatımda ve kelime hazinemde böyle bir kelime yoktu ama ilginç bulduğum herşeyi buraya yazarım kopyala yapıştır yaparım ama sen daha çok bilgilisin ben daha acemiyim

Comment

Benim bilgimlerim işte internetten okuduklarım işte . tecrüben yok fazla. Siteleri araştır her şeyi öğrenirsin.

Comment

Fotoğraf makinasını arkadaşa geri verdiğim için tel ve streçten yaptığım serayı gösterememiştim. Cep telefonuyla bari göstereyim.

Kenarları streç ama üst tavanı açılabilir naylon. Her gün üstten açıp spreyle su sıkıp havalandırıyorum. Havalandırma için açıp bekletmem gerekmıyor sanırım.

Termostatı 20 dereceye ayarlasamda alttaki hava 20 dereceye çıkınca toprakta 20 derece olmuyor. 23 derecede falan toprak ısısı 20 derece oluyor. Bunu toprak dolu boş bardaklardan birinin içine derece sokunca anladım.

Comment

Working...
                                X