çelikle üretim hakkında merak ettiğim bir sorum var bilen varsa cevaplarsa sevinirim az önce nette araştırırken bazı fotoğraflar gördüm bazı bitkileri perit diye bir maddenin içinde çelikleri kökleştiriyorlardı sorumda bunla alakalı bende biraz 100 kadar gül çeliğini birtane elma kasasının içine gömdüm ve şu an bu çeikler sürgün verdi ama herhade daha kökleşmemişlerdir eyer bunlar burada yaşamaya devam ederlerse ben bunları kışa kadar burdamı tutmalıyım veya bu gül çelikleri kökleştiğinde bunları uygun bir şekide mesela haziranda veya temmuzda poşetlere alabiirmiyim mesela benim düşüncem şöye bu çelikler zaten seranın içinde ve üzerlerine birtane daha poşet örttüm yani ben diyomki bunları haziranda veya ne zaman tam kökleşirlerse seranın içinde poşetlere alayım nemli topraklara korum poşetlerken birkaç hafta daha serada bekletirim sonra çıkarırım dışarı diyom sorum şu bu güeri o kasadan söküp poşete yani tüpere korsam kururlarmı veya tutmazlarmı bilen varsa cevaparsa sevinirim çünkü seneye daha çok yapacağım aslında direk poşetlere çelikleri koysakta olur ama sanki böyle daha basit gibi aslında poşeterde gülleri kökeştirmek sorun olur böyle çok basit kökleşirler ve elma kasasına koymamdaki sebeb ise sonra bu kasayı kırıp yavaşça sököp güllerin köklerine zarar vermeden sökmek buraya kadar yazdıklarım doğrumu sizce çünkü yarın filanda bu şekilde birazda asma çeliği deneyeceğim

Comment