fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mavi ladin üretimi nasıl yapılır

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Mavi ladin üretimi nasıl yapılır

BALIK KÖPÜK KABLARINI BİLMİYORUM NASIL OLABİLİR AMA BENİM RESİMLERİME BAKARSANIZ FİDELAND IN SAKSILARI ÇOK UYGUN . AMA BEN ALAMAM DİYORSANIZ . PLASTİK BARDAK ÇOK MÜKEMMEL OLUR HER BARDAĞA 1 TOHUM DİKERSENİZ UYGUN OLUR. ÖZELLİKLE BU BARDAKLARIN BEYAZ KÖPÜK OLANI DAHA GÜZEL OLUR. HEM BİRAZ DAHA KALIN . AMA MUTLAKA ALTLARINA DELİK DELİN . ÇOK AŞIRIDA GÜNEŞDE KALMASIN. DİKKAT EDİN .

Comment

15 GÜNLÜK FİDANIM

Comment

seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Çok güzel bilgiler...
        paylaşımınız için teşekkürler sn Şimşek.
        Gecen seneki Mavi Ladin yazismalarinizin konularini yeniden gündeme getirebilir miyim!
        brahim Beyin balik kapında tohum çimleme yezısını okudum.

Üç sorum var:
        - Mavi Ladin tohumunu nereden almami önerirsiniz?
        - Bu yöntemle fideleri büyütüp saksı veya toprga aldıgımızı varsayalim. Bunlarin gercekten mavi oldugu ne kadar süre sonra belli olur?
        - Mavi olarak büyümezse hangi aşamada aşı yapmak gerekir?

Tesekkurler

Comment

Ardadaslar sormak ıstedıgım bısey var sımdı bana soylenen cıcekcılerde suyu emen perlıt varmıs cımlenene kadar burda sonradan topraga alınması bu perlıt nasıl bısey bılmıyorum olanlar resım eklıye bılırmı 2 sorum ben bunu catı arasında yetıstırebılırmıyım orası sıcak ve tıpkı sera etkısınde son olarakta bu işe baslamak ıcın hangı aylar uygundur mesela sımdı ekseem olabılırmı ben eskişehirliyim ve yaklasık 3 ay sonra falan buırda soguklar baslar bunuda goz onunde bulundurmak gerek.

Comment

arkadaşlar mavi ladin yetiştiriciliğinin ticari boyutunu biri bana açıklıyabilirmi?teşekkür ederim...

Comment

mavi ladinin yetişme koşulları nasıl olmalıdır.örneğin aksarayda yetiştirebilirmiyiz.

Comment

Merhaba, Mavi ladin tohumu aldım 2 hafta içinde çimlendi. Tekrar 2 hafta geçmeden öldü. Sebebi ne olabilir. Ben internet üzerinden almıştım.

Comment

Bn Volkan.Amatörce palmiye yetiştiriyorum.Yaklasık 1000 adet palmiyem oldu.Şimdi ise Mavi ladin yetiştirmek istiyorum.Mavi ladin fidelerini uygun fiatla nereden temin edebilirim.

Comment

Merhaba Volkan Mavi ladin Fidanı ve Tohumunu www.fideland.com adresinden temin edebilirsin.

Comment

Verdiğiniz bilgiler için tesekkürler.

Comment

aysel42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        keokap diye bir tohum ve internet üzerinden mustafa yaman isimli bir ziraat mühendisinden gerçi adam bana biraz garip geldi ama artık hesabını sonraya bıraktım bu tohum çeşidinin daha sonra yeşile dönmez dedi umarım doğrudur birde ben siz saksıya dikin demişsiniz bu balık kabı önerdriler hangisi daha iyi olur anlamadım yardım lütfen hevesim kırılacak vallahi
                        merhaba aysel hanım aynı kişiden bende tohum satınalacağım. sizce tercih etmelimiyim? ne dersiniz? tohumları çıkartabildiniz mi?

Comment

Kış girerken bardaklara mavi ladin ektim, 30 adet soğuklama yapsın dedim, hiç çimlenmedi. daha önce ekim ayında ektiklerim biraz daha korunaklı ağaç dibinde idi on civarında çimlendi ama zayıf kaldılar, bakalım seneye nasıl olacak ölmeden çıkacaklar mı?

Comment

merhaba arkadaşlar mavi ladine teşvik pirimi veriliyormu bilen varsa lütfen yazalım

Comment

Shrama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Gecen seneki Mavi Ladin yazismalarinizin konularini yeniden gündeme getirebilir miyim!
                              brahim Beyin balik kapında tohum çimleme yezısını okudum.

Üç sorum var:
                              - Mavi Ladin tohumunu nereden almami önerirsiniz?
                              - Bu yöntemle fideleri büyütüp saksı veya toprga aldıgımızı varsayalim. Bunlarin gercekten mavi oldugu ne kadar süre sonra belli olur?
                              - Mavi olarak büyümezse hangi aşamada aşı yapmak gerekir?

Tesekkurler
                              Tohumlari istediginiz yerden aliniz ibrahim beye ne?
                              Aldiginz tohumlarin mavi olduguna inanmiyorsaniz niçin aliyorsunuz?
                              Asi neden yapiyorsunuzki alin bir kutu mavi boya boyayiniz efendim.

Comment

On günde çimlendirdiğim ve yaklaşık 1 cm boylanan mavi ladinlerim.

Comment

Working...
                                X