fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bonsai

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: bonsai

onun icinde kullanilan vitaminler vardir mutlaka ancak genel bir vitamin uygulanmasi dogru olacaktir amac bonsainin her kesiminin esit sekilde gelisimini saglamaktir amac

Comment

Bilmediğiniz konularda neden kafadan atıyorsunuz bilemiyorum. Bilenlerle bilmeyenler birbirine karışıyor.

Bonsai için her tür bitkiler kullanılabilir. ancak küçük yapraklıların kullanılması başarıyı kolaylaştırır. kısa zamanda çok hızlı gelişme gösteren türler sorun çıkarırlar çünkü kontrolü her an kaçırabilirsiniz. ve kontrol altında tutabilmek için çok emek serfetmeniz gerekir.

ibrahim simsek acaba hiç katalpanın özelliklerini biliyormu? merak ediyorum. iyi ki pawlonya dan bonsai yapmayı tavsiye etmemiş en azından...

Comment

bonsainin ozelligi emek degilmidir

Comment

kucuk yapraklilar derken neden kucuk yapraklilar ve neden yapraklarin kuculmesi onemlidir bonsainin ozelligi buyuk yapraklilarin yapraklarini kucultmeyi basarmaktir bunada zaman gerekir bunun icin bonsai degerlidir

Comment

ancak size katiliyorum 1ytl satmak istiyorsaniz dediginiz bonsai uygundur )))

Comment

arkadaşlar bonsai yapmak için seçilen ağaç özel olmalı buyuk yapraklı bonsaıler genelde daha çok tutulur meyvesi büyük olan olay budur

Comment

Working...
              X