burada tohum paylaşımı olabilirmi arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ağaç ve çiçek tohumu paylaşımı
Collapse
X
-
Cevap: ağaç ve çiçek tohumu paylaşımı
palmiyenin tohumu icin akdeniz ege tarafini tercih etmelisin. acerler icin ise dal tutturma en akilli istir tohum isine girersen cok zaman kaybin olur.Taxodium distichum hic kullanmani tavsiye etmem ismi uzerinde toxik hele birde evde bonsai yapicam diyorsan bonsai konusunda fazla bilgim yok bir sey diyemiyecegim o beni asar ama tavsiyem hic kullanmaman genelde çit olarak kullanilir ama bazi viruslerin verilmesi ile degisik bir hale gelenleride vardir aglayan cinsleri yada yapraklarina sarimsi renk vererek ki buda bir çesit virus araciligiyla yapilmistir neyse konu uzadi bence tohumlarla ugrasma bahcesinde gordugun insan selam ve bir kaç parca keserek al tutturma yap
Comment
-
gonderme derken size bulabilecegim bir tohum cesidi olursa adresinizi verirseniz bir zarfin icine koyarak yollarim ancak istediginiz agaclarin tohumlarina ulasmak benim icin cok zor acerinkini bilmiyorum palmiye akdenizde beim bolgemdeki palmiyelerden olabilir soguk iklimede dayaniklidir ama dedigim gibi bulabileceklerimi yollaya bilirim onuda ancak zarf icinde
Comment
-
tomurcuk54 ün ücretsiz istediğini nereden anladınız? Konu başlığında Paylaşım yapabilirmiyiz demiş. Ayrıca özelde de galiba görüşüyorlar. Bence kimseyi rencide etmeden daha dikkatli mesaj yazmalıyız.
Bu arada Sitemize hoşgeldiniz. Kendinizi Forum ana sayfasından tanışma bölümünde tanıtırmısınız? Bahcesel Bir günlük site değildir. Sitemize üye olmanız Eğer tarım ve bahçe ile ilgileniyorsanız hayat boyu devam edecek bir başlangıçtır. Sizide aramızda görmek ve Tanımak isteriz. Selamlar
Comment
-
sen nerden biliyon ücretsız ıstedıgımı? ücretsız olsa bile sizi ilgilendırmez dikkatli konuşun.BENİM KİŞİLERLE DİYALOGUM SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ BELKİ PARASINI VERDİM ALMAK İSTEMEDİ İBRAHİM BEY HERKEZ İŞİNE BAKSIN..........mesutsati Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşkalrına parayla tohum veriyorsun kendine isterken ücretsiz isityorsun
Comment
-
slm bahcesel forum ailesi
ben yeniyim
cahilliğim için kusra bakmayın
gecen gün bi abinin elinde kırmızı renkli bir tohum gördüm
adı sedir dedi ve internetten resmini gösterdi
ben manisada oturuyorum
sizlerde bu tohumdan warsa fiyatı nedir türü nedir bilgi verebilir misiniz
Comment

Comment