fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ağaç ve çiçek tohumu paylaşımı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: ağaç ve çiçek tohumu paylaşımı

Tohum konuusunda yardımcı olabılırım ama lutfen form sayfalarında bu konulardan bahsetmeyelım ılanselde ılanlar var ordan ulaşabılırsınız iyi günler

Comment

Kardeş Hangi tohumu arıyorsan hiç uğraşma istersen orman bakanlığından rahatlıkla bulabilirsin çünkü onların her yıl tohum ve çelik ekibi ayrı işlevde çalışıyor ormanda bulabileceğin tüm tohumlar var. Bonzai diyorsan onunda püf noktası C vitaminidir üstad. Ama uğraşman gerekiyor çünkü ilk dönemde yönlendirme ve şekil vermek için çocuk gibi ilgileneceksin sonra ise sadece kontrolünü yap yeter zor bir iş değil ilgi ve merak istiyor ama ana konu C vitamini saygılarımla

Comment

Nasıl olduğunu anlatabilirmisiniz. C vitamini bitkide nasıl etki yapıyor?

Comment

Üstad anlatıyım insanda nasıl bir etki yapıyorsa aynısını bitkide yapar ve insandaki yan etkileri neyse bitkide de aynıdır. Dayanıklı kılar ve büyümeyi yavaşlatır hatta ilerletirsek durdurur ayrıntılara çok gerekirse girerim saygılar

Comment

Ne güzel. Ben bilmiyordum.

Comment

kardelen kardeşim bilgilerin için çook teşekkür ederim

Comment

Ben Ege de yaşıyorum. Palmiye tohumdan üretiliyor. Yaşadığım yer olan Söke de mevcut palmiye ağaçlarının altında ağaçtan düşmüş tohumlardan kendiliğinden çıkmış palmiye fidanları oluyor. Bu paymiye tohumlarından çıkan fidanlardan bende büyütüyorum. Yani tohumdan elde edebilirsiniz.

Comment

Bana kim Palmiye tohumu yollaya bilir. üçretli yada üçretsiz. Bende washington paylaşabilirim üyelerle.

Comment

selam kardeşim palmiye tohumu ne kadar istiyorsun
                    ayrıca isteyen arkadaşım varsa fıstık çamı tohumuda gönderebilirim

Comment

bu arada bende tamamen hobi maksatlı bir bahçe yapıyorum eğer elinizde değişik tohum ve ya çelik varsa gönderebilir misiniz?

Comment

Working...
                      X