fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

top akasya

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: top akasya

Nisan ayında Kestelli aşıcılar önceden soğuk hava deposuna koyduları aşı kalemlerini nisan ayında aşılıyorlar. Aşı kalemleri soğuk hava deposundan çıkartılınca 2 gün suda bekletiliyor ve bu şekilde akasyada anaç ve kalemde kabuk kalktığı için göz aşısını nisan ayında yapabiliyorlar.

Comment

verilen bilgiler için herkese teşekkürler...

Comment

aşı yapan kişiler kalemlerin uygun olduğunu söyledi.geçen yıl belediye fidanlığında temmuzun ikinci yarısında yapılan aşılarda herhangi bir problem olmamış.

nisan ayında yapılan aşının kalemleri ne zaman alınıyor acaba.sonbaharda alınıp nisana kadar mı 2-4 derecede bekletiliyor.

Comment

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          göz aşısını nisan ayında yapabiliyorlar.
          Kalem aşısı yapılıyor zannediyordum. Göz aşısımı yapılıyor?

Comment

12, mesajdaki resimde kalem aşısı yapılıyor???

Comment

nisanda yapılacak göz aşıları için kalemler mart ayında ağaçlar uyanmadan alınır

Comment

tarkop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                nisanda yapılacak göz aşıları için kalemler mart ayında ağaçlar uyanmadan alınır
                teşekkürler.

Comment

Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen bu mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve ilk birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Comment

yaklaşık 4000 adet akasya ağacıma aşı yaptırmak istiyorum.bursa -balıkesir-manisa çevrelerinde bu işten anlayanlar ile görüşmek istiyorum.teşekkürler

Comment

Ben sana balık tutmayı öğreteyim balık verirsem ben vermeyince aç kalırsın. Bursa kestel de nadide çiçekçilik var ibrahim bey parasını verirsen sana en itinalı şekilde yardımcı olur selamımı söleyin sağolsun sever beni

Comment

yabani akasya

yabani akasyaya top akasya aşişi vurulurmu bu işlem yapılabilirse nasıl olur yardimci olacak arkadaşlar varmı

Comment

Working...
                        X