fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doruk ağacı(ladin ) Üretimi nasıl yapılır.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Doruk ağacı(ladin ) Üretimi nasıl yapılır.

slm çinli dediniz de gecen bi belgeslde izledim.Adamlarda aşırı kimyasal ilaçlama yapmaktan tozlanmayı yapacak bi tane arı bile kalmamış.adamlar şimdi tozlanmayı elle yapıyorlar.Belgeselde gösteriyordu.Aldıkları meyveleri bi görseniz.Hayret etmemek elde deil.Demek istediğim şu ki adamların elinden bi şey kaçmıyor.Yani fidancılık piyasasına girmeleri çok normal olur

Comment

kardelen, ortalığı kızıştırmaya mı yazıyorsun, yoksa cidden birşeyler anlamak için mi yazıyorsun anlamadım?

Comment

Yok kızıştırma gibi bir gayem yok ne yazıkki insanlara bilgimi paylaşmanın bu da değişik yolu birader Çünkü metin yazsam herkes okuyup geçecek ama böyle olunca hem bir dikkat çekiliyor hemde bu konuda insanlar bildiklerini anlatıyor bilenden öğrenyorum bilmeyen öğreniyor bende konu içinde bildiklerimi anlatıyorum benim yazı şeklim bu bazıları ukalalık anlar bazıları kızıştırma bazılarıda yorum farkı der ben hayatım boyunca hiçbir şeyde klasik olmadım eğer mor inek olursan dikkat çekersin romanı okuyan anlar okumayana önerirrim saygılarımla. Ve farklı olduğundan herkes seni unutmaz haa ii hatırlayandan allah razı olsun kötü hatırlayan herkes te kendi önünden yesin saygılarımla

Comment

Sayın Kardelen, nerelerdesin. Tatildemiydiniz?

Comment

buradayım bir yere gitmedim baktımki çok fazla yorum yapan yok biraz geride duruyum dedim mesela fındık hakkındaki yazıma kimse yorum yazamadı çünkü aksini ispatlayacak yok onun için yorum gelince çıktım piyasaya saygılarımla ukalalık denilebilir ama bunu tecrübemle yazdım ve kuruşuna kadar hesaplarım.

Comment

sen darılma ben yazarım senin konuya cvp

Comment

Cevap: neden ithal mavi ladin

sayın kardelen çok haklısın bu konu benimde kafama takıldı ve araştırdım bizde çok yıllık bitki olmadığı için mecburen ithal devam ediyor ama biz devam ettirebilirsek çalışmalarımızı bir kuşakla olmuyor tabi bu avrupada kuşaklar boyu aynı işi yapan firmalar varmış bu işi daha profosyonel yapar bizden sonrakilerede aktarabilirsek ithal çılgınlığı durur zamana ihtiyacımız var.

Comment

Ülkemizde gelecek için plan yapılmadığı için bu şekilde diğer ülkelerden geri kalmaya başladık, inşallah dediğiniz gibi geleecek kuşaklara bırakacak miras olur

Comment

Ülkemizde gelecek için plan yapılmadığı için bu şekilde diğer ülkelerden geri kalmaya başladık, inşallah dediğiniz gibi geleecek kuşaklara bırakacak miras olur

Comment

Working...
                    X