fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fidanlık ve sera işletmelerinin planlanması

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Fidanlık ve sera işletmelerinin planlanması

FİDANLIK VE SERA İŞLETMELERİNİN PLANLANMASI
    Fidanlık işletmeleri, çeşitli bitkisel materyal üreten, yetiştiren, araziye ve sera tesislerine sahip kurumlardır.
    Bir fidanlık ve sera işletmesinin başarısı herşeyden evvel uygun bir fidanlık planlamasını gerektirir.
    Kurulacak fidanlığın veya sera işletmesinin amacı ve buna göre ne tip bir fidanlık ve sera işletmeciliği yapılacağının tesbiti, yerinin seçimi, kuruluş planının düzenlemesi, üretim ve rotasyon planının yapılması, fidanlık ve seracılık planlamasının belli başlı alt bölümlerini oluşturur.
  • Fidanligi.com

Cevap: Fidanlık ve sera işletmelerinin planlanması

Saraç Bey binamızın arkasında sabah gündoğımundan öğlen 15:00 a kadar güneş alan bir alan var doğu batı dsoğrsunda 4x15 m.lik bir alan buraya palmiye ve ladin tohumu ekmek için SERA yapmak istiyorum alanım sizce güneş ışığını alma süresi açısından uygun mudur ? hizmetlerinizi takdirle izliyorum teşekkürederim cevabınızı beklemekteyim efendim.

Comment

Sayın erkan bey, Seraların en iyi ışık aldığı yön güneye bakan taraftır, tarifinizden uygun olduğunu anlıyorum. Ancak önünde duvar gibi yada başka gölge yapacak bir engel olmamalı..

Comment

iyi günler selami bey ben malatyadan size yazıyorum

sera işi yapmak istiyorum bunun için ön hazırlık aşamasındayım bana bu süreçte yardımcı olabilirmisiniz
        saygılar

Comment

Working...
        X