fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zeytin fidanı dikimi yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• zeytin fidanı dikimi yardım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir sorunum var ve sorum olcak yardımcı olursanız çok sevinirim benim izmir torbalı kuşçuburnunda tarlam var ve 80 adet fidan dikimi yaptım dün fidanlarım 3 yaşında kepçe opuratörüyle tarlayı kazdırdım fidanlar için derinlik fidanlar için uygun fidanların köklerini budadım ve hepsini diktim ama tarladan 2 tane kendini bilmez kafamı bozdu bunlar çok büyük tutmaz diye bu konuda yardımcı olurmusunuz herşeyi usulüne göre yaptığıma inanıyorum söz sizde arkadaşlar

Cevap: zeytin fidanı dikimi yardım

Ben zeytin ekerken kaliteli leonardit kullandım. Bu sene dikildikten sonra dört yaşına geldiler. İki yaşındayken zeytin topladım. Üçüncü yaşındayken de zeytin veren ağaçlarım dört yaşına geldiğinde bana zeytin vermemezlik etmediler. Zeytin ağaçlarımın zeytin çokluğundan yerlere kadar eğildiler. Hele bir sapta altı adet zeytin hepimizi şaşırttı. 11 ağustosda İstanbul'a dönerken ağaçlarımın üstünden zeytinlerimi topladım. Bir kısmını kırma yaptım. Bir kısmınıda salamura yaptım. Sabahları tüketiyoruz. İnsanın kendi yaptığı zeytini tüketmesi de çok keyifli oluyor.

Comment

Working...
    X