fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elma fidanı fiyatları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Elma fidanı fiyatları

Sitede elma fidanlarının fiyatları 13.50tl.görünüyor.Ben Konya Ilgın'dan İzmir'e yarı bodur 300 adet fidan sipariş ettim küçük boy(tahmini 1 Yaş):3.00Tl, büyük boy (tahmini 2yaş):6.00tl.geçen yı sertifikalı 40 adet aynı firmadan aldım 1metre net büyüdü ve şekil budaması yaptırdım.Saygılarımla.

Cevap: Elma fidanı fiyatları

Sevgili cihann, sitedeki fiyatlar adet fiyatı olmasının nedeni bu tarz satışlarda tek tek satışın söz konusu olmasıdır doğal olarak maliyet artırıcı ve hatta fidan satılmayıp elde kalma riski olduğundan aşırı olmayan ancak kar marjını koruyan bir rakam gereklidir aksi halde elde kaldığında buradan yada başka yerden hobicinin atlep ettiği fidanı ya da bir iki adet fidanı bulmanız mümkün olmaz.

Siz bizzat üretici fidancıdan almışsınızdır onlar sayıca fazla satış yaptıklarından sürümden kazanma yada çoklu alımın avantajı hesabı satarlar ancak normal üretici bir fidancıya bile gitseniz bir iki adet fidan talep etseniz size benzer fiyatları sunacalar ya da satmak istemeyeceklerdir.

Bir fidanlığı birlerle satmak ayrıdır binlerle satmak ayrıdır.

Sitemizin sponsoru Tarim ve Bahe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris üreticiyi değil hobiciyi ya da nisbeten az sayıda fidan taleplerini karşılamaya yönelik hizmet vermektedir. Ancak eğer aldesem.com yönetimine desenizki ben en az 300 adet veya 500 adet fidan alacağım bana çiftçi fiatı verin o zaman fiyatlarda sizin için makul fiyatlara ulaşacaktır. Örneğin bahsettiğiniz fidanların fiyatı pisayada hobici için 10-25 lira arası değişirken, çiftçi yada bahce kuracaklar için 1,5-5,5 lira arası değişmektedir.

Sorun nedir o zaman? Söyleyeyim alacağınız sayıyı haber verin gerisi kolay!

Comment

Teşekkürler.Doğru söylüyorsunuz.Bu açıdan bakmamıştım.İlerde elmalarım olunca herhalde bu siteden kolayca pazar bulabileceğimi düşünüyorum.Slm

Comment

300 adet bodur elma fidan fiyatı yollarmısınız

Comment

ben üreticiyim fiyat vermem uygun olurmu bilmem ama size cevap yazılmamış site yönetiminden özürdileyerek; şu anki toptan satış fiyatımız 4 tl .dir

Comment

Etik olması açısından fiyatların özel mesajla iletilmesi daha uygundur diye düşünüyorum.

Comment

arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum o mesajı attıgım zaman cevap verilseydi belki alabilirdim. ordudan kivi aldım bahçeme kivi dikiyorum yinede teşekkür ediyorum inşallah başka bilgi paylasımlarında görüşürüz

Comment

Working...
              X