Cevap: FÝDAN YETÝÞTÝRÝCÝLÝÐÝ
Eskiya kisilerin hal ve haretleri sonucu tabire maruz kalan ve yeterince bir genislige sahip kelimedir.Dag eskilari mevcut olmustur bu ulkede ve bu eskiyalar insanlara zarar vermistir.Sehir eskiyalarida keza aynidir.Bir degisik eskiya turude direniscilere takilmaktadir.ATATURKe soylenen sozde ayni degilmidir eskiyalar surusu .Bu suru ingilizlere islam bayragini teslim edenler tarafindan verilmistir ve bu eskiyalar gerilla mucadelesi ile hem vatani hemde islamin ana kalbi olan istanbulu kurtarmistir.Birde su sekilde bakalim.Vatani satan gizli isgale teslim eden cumhuriyet yoneticilerine karsi bas kaldiran deniz ve arkadaslarida eskiya olarak gosterilmistir.Insanlain isimlerine takilmasak iyi olacak ister eskiya ister evliya ne farkederki .Onemli olan niyet degilmidir.
Saygilarimla
Eskiya kisilerin hal ve haretleri sonucu tabire maruz kalan ve yeterince bir genislige sahip kelimedir.Dag eskilari mevcut olmustur bu ulkede ve bu eskiyalar insanlara zarar vermistir.Sehir eskiyalarida keza aynidir.Bir degisik eskiya turude direniscilere takilmaktadir.ATATURKe soylenen sozde ayni degilmidir eskiyalar surusu .Bu suru ingilizlere islam bayragini teslim edenler tarafindan verilmistir ve bu eskiyalar gerilla mucadelesi ile hem vatani hemde islamin ana kalbi olan istanbulu kurtarmistir.Birde su sekilde bakalim.Vatani satan gizli isgale teslim eden cumhuriyet yoneticilerine karsi bas kaldiran deniz ve arkadaslarida eskiya olarak gosterilmistir.Insanlain isimlerine takilmasak iyi olacak ister eskiya ister evliya ne farkederki .Onemli olan niyet degilmidir.
Saygilarimla

aha öncede bu sitede belirtdim ve belirteceðim.Bu sitede yazý yazan herkes ayrý bir deðer vede kendime kardeþ olarak nitelendiriyorum.Buna sizde dahilsiniz,Bu sitede daha önce yazdým;Kimseyle siyasi ve dini tartýþmaya girmemmm...Ancak site formunda belirtidiði üzre dini bilgiler toplumun ortak malýdýr,zamaný ve zemininde okur vede yazarým.Ben eþkiya kelimesinin sözlük manasýný deðindim.Öteki konular þahsýn kendisini ve görüþünü baðlar.Yukarda bahsetdiðiniz hadiselerde bahse konu þahýslar Devletimiðiz makamlarýnca yargýlanmýþ ve idam edilmiþlerdir.Öte yandan Casus Lavrensin altýnlarýna kanýp Osmanlý zabitlerini þehit edenler ile necip milletimize plan kuranlar,Tarih okuyanlar bilirler bunun ecrini fazlasýyla ödemiþlerdir vede nesilleri bile ödemektedir.Haa bu konu tartýþmaya açýk bir konu.Öte yandan insanlara güzel isimler konulmasý,kibar davranýlmasý Yüce kitabýmýzda ve hadislerde mevcutdur.saðlýcakla kalýnýz.
Comment