fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yalova safran köyü hangi çeşit ceviz önerirsiniz?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• yalova safran köyü hangi çeşit ceviz önerirsiniz?

merhaba
    ben yalova safran köyünde ceviz dikmek istiyorum.tek çeşit yapıcam.yükseklik telefon gps inde 180 m olarak gözüküyor.
    önereceğiniz ceviz çeşitleri nelerdir?
  • Fidanligi.com

Cevap: yalova safran köyü hangi çeşit ceviz önerirsiniz?

merhabalar ben cevizfidanı üreticisiyim beni ararsanız yardımcı olabilirm 0539 432 34 85

Comment

Evvelen hoş geldiniz.Size kişisel görüşlerimi ileteyim.Öncelikle İlinizde bulunan Gıda-Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü elemanlarından bİlgi alınız.Bunun yanında Yalova ceviz araştırma'dan teknik destek isteyiniz.Etüt ve araştırmayı iyi yapınız.Toprağınızda kireç yüksek,bu nedenle;Elementel Kükürt kullanmanızı öneririm,diğer yandan Fosfor ve Potasyum düşük.Organik gübrelerden Kanatlı hayvan gübresi,yanında bulabilirseniz yanmış koyun gübresi ala olur.Kolay gelsin,başarılar dileğimle.

Comment

teşekkür ederim bilgileriniz için , bende aynı şekilde tarim ve köyişlerinden araştırmadan ziraat mühendisi arkadaşlarla görüştüm onlar bana ferno önerdiler ama piyasada sertifikalı ferno bulamıyorum sertifikasız almak istemiyorum çünkü teşviktende yararlanıcam en son bende chandler de karar kıldım hayırlısı bakalım inşaallah olur.

Comment

Sn Yeşil34:Evvelen arazinizde ceviz yetişirmi?,neden ceviz?,veya burada hangi ürünü yetiştirebilirim?.Sorularına cevap bulunuz.

Comment

Sayın yeşil ;
            Öncelikle Doğru bir karar vermişsiniz.Bence kesinlikle kararınızdan vazgeçmeyin.
            Ceviz'in yayılım alanına baktığınız zaman toprak seçiciliği konusunda hiçte hassas bir ağaç olmadığı ve gelişen tarım teknolojileri sayesinde çıkabilecek problemler ile baş edebileceğiniz den emin olabilirsiniz.
            Sütten Çıkan Her Kaşık Aktır Önemli Olan Süte Girmeden Ak Olmaktır.

Comment

Working...
            X